In dit verslag komen een aantal wedstrijden van het D3 team in 1 verslag aan bod. Na de niet onaardige start zijn nu een drietal verlieswedstrijden op rij geleden, terwijl iedereen in het team toch de volle 100% inzet geeft, maar waar je af en toe wat geluk nodig hebt, zit het nu af en toe tegen.

Nadat D3 sterk speelde tegen Olympia"18, op 26 September en daar bij een 2-1 achterstand, met harde schoten op de Olympiagoal van Martijn en Niels een gelijkspel in de lucht zat, was er 1 speler die anderhalve kop groter was dan Lars en Rens, zijn tegenstanders in de verdediging, die de wedstrijd met twee goals besliste (4-1).
Tussendoor had Dennis voor de aansluitingstreffer gezorgd na mooi voorgeven van Jorren.

Tegen VCA D1 in Sint Agatha op 3 Oktober zag het er in aanvang ook uit dat D3 het betere team was en waar Martijn met een vrije trap voor de 0-1 voorsprong zorgde, liep VCA vlak na de rust in 5 minuten uit naar 4-1 en na een mooie rush over minstens 30 meter, verschillende tegenstanders omzeilend, wist Lars de achterlijn te bereiken en nadat de keeper de voorzet nog beroerde, wist Martijn de 4-2 eindstand in te schieten.

Op Zaterdag 10 Oktober was JVC Cuijk D4 in de stromende regen te gast op de laan en D3 was zeker niet het mindere team, maar het enige gevaar zat hem wederom in de lange, geniepig spelende spits (waaraan ook Cuijkspelertjes verbaasd vroegen hoe oud hij eigenlijk was, dus die kenden ze na 5 wedstrijden nog niet zo goed).
Korte samenvatting van vier maal min of meer dezelfde situatie: D3 vrijwel de hele wedstrijd proberen op te bouwen op middenveld via Lars, Gideon, Joris en Rens, bal gaat verloren en trap richting DSV-goal , JVC spits (1,5 kop groter dan onze verdedigers), pikt bal op middenveld op en loopt Angelo,Jelle,Tim en Niels eruit , komt 1op 1 tegen keeper Mark en scoort.
Gelukkig had Peerke met een mooi schot met links, zijn eerste treffer van dit seizoen aangetekend en was de einstand een 1-4 verlies.

Drie wedstrijden achter elkaar met steeds toch 100% inzet, maar waar 1 of 2 spelers bij de tegenstanders wat groter, sterker en handiger zijn dan de D3 mannen en waar steeds 4 tegengoals worden geincasseerd en de wedstrijd verloren wordt.
Voor leiders Aad, Peter en Harry is een mailtje naar Johan Cruijff gestuurd en de oplossing was erg simpel : gewoon zelf 5 x scoren en dan win je, dus met dit advies kunnen zij op de trainingen aan de gang in samenwerking met trainers Tom en Tijn.
Volgende week wacht in Middelaar Astrantia D1 en dit team heeft in 6 wedstrijden 57 keer gescoord, dus dit zal geen makkelijke wedstrijd worden , maar voor een tactische oplossing wordt al nagedacht.

De D3 side