Vandaag 27 Maart 2010 moesten de D3 mannen naar Haps om tegen de plaatselijke Hapse Boys D3 te voetballen.Iedereen was aanwezig, maar sommige kopjes waren wat moe en slaperig omdat er gisteren tot 22.00 uur in De Link flink was doorgefeest. Na aanvang van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat onze mannen het beste van het spel hadden en het felste de duels ingingen en na 3 minuten stelde Jelle de keeper op de proef, maar het schot werd tegen gehouden.
Nadat Dennis net voorlangs schoot kreeg D3 een penalty nadat een Haps-speler de bal met de hand voor Martijn"s voeten wegtikte en de penalty werd door Niels hard in de linker hoek geschoten (0-1).
Verderop in de eerste helft waren er nog wat kansen, maar een schot van Niels ging net over en Peerke"s schot werd door de keeper geparreerd.

In de rust was er lekkere thee en de leiders moedigden de D3 mannen aan om bij de les te blijven en iets feller te spelen.
Twee minuten na de rust ging Jorren goed het duel aan in het Hapse strafschop gebied en nadat hij de bal ontfutselde aan wat verdedigers, kon hij de bal keihard in de goal schieten. ( 0-2 ).
Nadat Jorren de bal even later nog een keer enkele centimeters naast schoot gaf Martijn in de tiende minuut na de rust een mooie steekpass, waardoor Jorren alleen op de keeper afkon en de bal verdween keihard voor de derde keer achter de keeper ( 0-3)
Een mooie kopgoal van Dennis werd even later afgekeurd omdat de bal achter zou zijn geweest of buitenspel of nog een heleboel iets anders, maar de leiders hadden het idee dat de grensrechter graag vlagde , want het was een loepzuivere schitterend opgezette goal.
Op het midenveld speelde Lars weer een goede wedstrijd ( hij was weer overal aanwezig) en werd daar goed ondersteund door Gideon en Joris.
Er kwamen nog enkele kansen, maar Peerke schoot rakelings voorlangs en een schot van Martijn werd uit de rechterhoek getikt.
Nadat Rens, Angelo, Jelle en Tim de hele wedstrijd achterin heer en meester waren, werd vlak voor het einde van de wedstrijd een hoog schot op de DSV-goal afgevuurd en de bal draaide over Mark heen in de goal (1-3).
Al met al een sterke wedstrijd van het D3-team, waarin te weinig werd gescoord, maar waarin weinig kansen werden weggegeven en de D3 mannen blijven mooi bovenin de ranglijst meedraaien, geholpen door DSV D4 dat in Uden mooi 0-0 wist te spelen en daardoor UDI" 19 twee punten afsnoepte.
Volgende wedstrijd tegen Toxandria in Rijkevoort zal op Dinsdag 6 April zijn en we hopen dat er veel publiek mee zal gaan om de mannekes aan te moedigen.

De D3 side