1 punt uit 3 wedstrijden is niet het aantal wat je op basis van het vertoonde spel mag verwachten maar toch zien we ons Urst  terug op plek 11 met slechts 1 puntje uit 3 wedstrijden.  

Ook vandaag ging er veel goed, maar net goed zo van-alles mis. De 1-0 valt, tegen de verhouding in, na een vrije trap op rechts net buiten de 16. De bal komt, na matig uitverdedigen, voor de voeten van een EWC-groenhemd die wel raad weet met dit cadeautje. De 1-1 die valt is het resultaat van hard werken waarbij het uiteindelijk Rens van Tienen is die een geblokkeerd schot van Pieter Vloet keurig afrondt. Ondertussen is Pieter Bongarts uitgevallen met een blessure en vervangen door Mika Broeders, die zijn debuut maakt in de hoofdmacht van DSV. De 2-2 hangt een tijdje in de lucht en een paar goede mogelijkheden op 2-2- worden helaas niet benut. 10 minuten voor tijd wordt de wedstrijd beslist. Een vlotte aanval over veel schijven, met een hoofdrol voor de aanvoerder van EWC (tevens de beste man van het veld) laat 3-1 op het scorebord zien. Jesse van der Heijden, die ook zijn debuut maakt, komt nog in het veld voor Willem Jans.
Als je vanaf de zijlijn een wedstrijd ziet van DSV kun je niets anders hebben dan bewondering hebben voor dit zeer jeugdige team. Met gaat voor elkaar door het vuur, er is weinig onderlinge irritatie en je ziet dat de stemming onderling prima is. Behalve dat lijkt er meer dan genoeg voetbaltalent in dit team te zitten. Laat dat een uitgangspunt zijn voor de volgende wedstrijden: Als het arbeidsethos zo hoog blijft komen die punten vanzelf. Waarom niet al tegen Stormvogels op De Laan volgende week!?
 
Donderdag eerst tegen 1e klasser Deurne voor de beker. Leuk om een keer tegen zo'n goede tegenstander in een bekerwedstrijd te kunnen spelen! We spelen thuis in Sint Tunnis om 20:00!