Plots kwamen we er achter dat er op maandag ingehaald moest worden. Met 2 blessures en 2 vakantiegangers slechts 5 spelers beschikbaar. Maar gelukkig waren Luck, Jorn en IJsbrand van de E4 bereid om in te vallen. Ze deden dat met veel passie en strijd! En ook de E3 spelers gingen er vol tegenaan. Geen vergelijk met afgelopen zaterdag!

Toch zat het onze jongens niet mee. Een schot via de kluts, een prachtig afstandschot in de kruising en een eigen kopdoelpunt van Teun zorgden al snel voor een 3-0 achterstand. Maar de jongens lieten zich niet kennen en waren de rest van de 1e helft de bovenliggende partij.
Een prachtig diagonaal schot van Tom werd schitterend gered. Een schot van Jorn ging net over.
Na de rust nog steeds strijd, maar met een droge schuiver en een kopbal uit een corner was de stand erg vertekenend. Gelukkig deed Ron wat terug, 1-5. Weer een fraai hard afstandschot liet Luck kansloos, maar het was Ge die de eindstand op 2-6 bepaalde. Jammer, maar weer goed gewerkt mannen! Speciale dank aan Luck, Jorn en IJsbrand. Succes jullie as zaterdag met jullie kampioenswedstrijd!