De wedstrijd van vandaag tegen Exellent Oploo heeft het grootste probleem van de E4 nu duidelijk aan het licht gebracht.
Iedereen was weer aanwezig en we hadden er zin in. Mike ging deze week keepen en deed dit uitstekend. De uittrap was goed en mislukte maar een keer, de schoenen bleven aan en een paar lastige ballen werden goed verwerkt. Helaas moest er weer veel gewisseld worden om afkoeling van de reserves te voorkomen. De verdedigers Siebe, Koen, Bono en Daniel hadden het in het begin een beetje lastig en konden niet voorkomen dat we met 2-0 achter kwamen. Het ging steeds beter met de samenwerking en de middenvelders Kevin en Bram hielpen ook goed mee en hielden het goed dicht. De eerste kansen kwamen door goede voorzetten van Roy.
Bram schoot hoog over en Sjoerd deed hem na. Een frommelgoal van Roy bracht ons terug in de wedstrijd. Na deze goal ging het fout. De aanvallers dachten dat ze alleen op de wereld waren en speelden de bal niet meer naar een teamgenoot, maar gingen te vaak zelf een mannetje uitspelen, wat dan niet lukte, terwijl andere spelers vrij stonden. Enkele keren stonden er zelfs drie man vrij maar kregen geen bal. Op deze manier kwamen er geen kansen meer en konden Justin, Sjoerd en Roy geen enkele keer meer scoren.
Exellent kreeg geen echte kansen meer, maar speelde wel samen in de aanval en kon op het laatst nog een keer scoren. Daarmee was de kans verkeken op een gelijk spel.
De cursus zal gaan over het uitspelen van verdedigers door de vrije man te zoeken en als we dat beheersen kunnen we een wedstrijd als deze gewoon winnen.

De Supporter.