Voor de wedstrijd tegen Heijen E2 was er al een probleem, Heijen was de wedstrijdkleding vergeten. De leiders konden nog een paar trainingshesjes vinden.
De wedstrijd begon met een gelijk opgaand spel, maar het samenspelen tussen ons team werd minder en bij Heijen beter.
Na een zachte terugspeelbal op keeper Koen werd er gescoord en stonden we achter.,BR> De voorhoede met Sjoerd, Justin, Bram en Roy kwam wel aan de bal, maar kon geen kansen afdwingen.
Het middenveld met Bono, Kevin en Mike kon wel goed storen, maar kwam niet echt aan opbouwen toe. De verdediging met Siebe en Daniel had niet veel problemen met de tegenstanders.
In de tweede helft werd het samenspelen beter en kwamen er bijna kansen, die dan weer verloren gingen door de bal te laat over te spelen. De tegenpartij deed dit beter en scoorde door de benen van de keeper (Koen kon niets zien door de verdediging voor zijn neus).
De derde tegengoal was onhoudbaar in de bovenhoek.
Nu werd het de spelers duidelijk dat ze samen moeten spelen om te kunnen winnen.
Mike, die jarig was, begon met het opjagen van de tegenstander (verloor slechts een maal zijn schoen) en dit had een goede invloed op het samenwerken. Helaas was dit te laat, de tweede helft was al bijna afgelopen. De laatste aanval liep via Sjoerd, die zichzelf goed voor de goal zette om met zijn linker uit te halen, maar op het laatste moment de bal voor zijn voeten weggehaald zag worden.en gleed tegen de tegenstander aan. Het was geen overtreding.
De scheidsrechter floot voor een blessure behandeling van Sjoerd en gaf toen uit het niets een cadeau weg, namelijk een penalty voor D.S.V.
Heijen protesteerde niet en Sjoerd schoot de bal mooi in.
Eindstand 1-3.
Volgende week beginnen met goed teamspel en dan maar weer eens winnen.

De Supporter