De een na laatste wedstrijd van het voetbalseizoen 2008-2009 stond vandaag 25 april op het programma. OKSV E1 kwam naar de Laan om hier een balletje te trappen tegen de E4 van DSV. De opstelling van vandaag Luuk in het doel met Remco en Maikel voor hem in de verdediging. Op het middenveld stonden Hein en Jorn, waardoor we met drie man in de voorhoede begonnen Pim, Benjamin en Teun. IJsbrand startte op de bank als eerste reseve.
De eerste helft: De wedstrijd was nog geen 3 minuten aan de gang of het was al haast raak. Een schot van Hein op de paal kon net niet afgemaakt worden door Teun. In de 5de minuut kreeg Pim een kans waarna Jorn in de 8ste minuut ook vergat te scoren. Een minuut later was het weer Pim die nu recht op de keeper schoot. Zo had het al 4-0 kunnen staan binnen 10 minuten. In de 12de minuut was het dan toch raak met een voorzet van Teun op Hein die de bal doorspeelde naar Pim en de 1-0 maakte. DSV bleef de bal goed rondspelen en zo kwam OKSV haast niet op de helft van DSV. In de 17de minuut was het Maikel die de bal vanaf achteren meenam en met een pass op Benjamin de 2-0 liet scoren. DSV bleef druk zetten wat in de laatste minuut van de eerste helft resulteerde in een 3-0 ruststand van de voet van Benjamin.
De tweede helft: In de tweede helft ging Luuk in de voorhoede voetballen en kwam Jorn in de goal te staan. DSV kreeg in de tweede minuut een corner vanaf rechts die werd ingetikt door IJsbrand 4-0. OKSV kwam ook nu bijna niet bij de goal van DSV omdat daar Remco en Maikel weer een berepot stonden de verdedigen en ook nu weer de nul hielden. Hein kreeg in de 4de minuut een kans maar de keeper van OKSV zat er ook nu weer goed bij. Een paar minuten later probeerde Hein het weer maar nu kwam de bal op de lat. In de 16de minuut was het Luuk die met een voorzet vanaf links Pim de 5-0 liet scoren. De 6-0 en ook de eindstand werd gescoord door Teun na aangeven van Benjamin. Nu rest de E4 nog een wedstrijd tegen GVV E2 uit Grave wat een hele belangrijke zal zijn. De begeleiding van DSV E4 hopen dan ook dat alle vaders en moeders, opa's en oma's mee gaan naar Grave om hun mannekes aan te moedigen. Broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook mee komen maar moeten dan wel heeeeel hard mee juichen.

De verslaggever DSV E4