Het regende op zaterdag 28 maart, op de site ging nog alles door. De E4 moest gaan voetballen in Heijen en vertrokken voor een keer vanaf het MFC dit wegens de werkzaamheden bij het sportpark. Met z'n achten en wat meegereisde supporters, een belletje naar Heijen of het wel echt door ging stapten we in de auto's en vertrokken. Drie kwartier voor aanvang van de wedstrijd een bijna flitsend begin (snelheidscontrole op A77) kwamen we in Heijen aan. De supporters doken gelijk de kantine in voor een bakkie koffie en de jongens gingen zich omkleden in kleedkamer 3.
De opstelling werd ook hier bekend gemaakt ipv in de regen buiten. Doordat Jorn had afgemeld starten we met z'n achten in het veld, tegenstander waren met z'n tienen waardoor hun twee wissels hadden. Luuk begon zoals altijd in de goal Maikel, Remco en Hein in de achterhoede. Benjamin en IJsbrand startte vandaag vanaf het middenveld waardoor Teun en Pim in de voorhoede kwamen te spelen. Een kwartier eerder dan dat de wedstrijd normaal begon floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Het was na 5 minuten spelen Pim die na aangeven van Teun via rechts de 0-1 maakte. DSV bleef in de aanval maar vergaten steeds te scoren. Heijen kwam de eerste helft maar twee keer voor de goal van DSV. Met goede combinaties was het de E4 die het spel bepaalde en de kansjes creëerde. Achterin schoof Hein een linie naar voren en kwam zo op het middenveld te spelen. Hierdoor vormde Maikel en Remco een tweemans achterhoede en met behulp van het middenveld de nul hielden tot aan de rust.
De tweede helft begonnen we met z'n zevenen omdat Remco aan het einde van de eerste helft geblesseerd was geraakt. Hein schoof weer naar achteren en kwam daar weer te spelen met Maikel. Op het middenveld werd de bal mooi overgespeeld door IJsbrand en Benjamin, maar kwam Heijen steeds meer aan voetballen toe. Remco was weer opgeknapt na wat oefeningen en kwam weer in het veld. Langs de kant van het veld zagen we het scenario van vorige week alweer. Wij vergeten te scoren dan zal de tegenstander dat dadelijk wel weer doen. En we hadden het nog niet gezegd de concentratie van de spelertjes was even weg en het was inderdaad 1-1. Nog geen twee minuten later stonden we op een 2-1 achterstand en dat was al weer lang geleden. De koppies gingen weer de goede kant heen, de spelertjes werden vanaf de kant weer even opgepept en dat resulteerde direct in een 2-2 door een goal van Hein. Met fel voetbal en nog steeds een glad en glibberig veld scoorde de E4 de bevrijdende 2-3 door Pim. Gelukkig gingen vandaag wel de drie punten mee naar Sint- Tunnis en wonnen we van Heijen die tweede op de ranglijst stonden. We moeten wel de gehele wedstrijd scherp blijven, want ook vandaag gaven we het weer haast uit handen door concentratie verlies. Aanstaande dinsdag moet de E4 een inhaalwedstrijd spelen tegen Vitesse E2 thuis op de Laan, dus supporters laat je weer zien en kom even kijken en aanmoedigen.

De verslaggever van DSV E4.