22 April een inhaalwedstrijd tegen DAW E5 uit Schayk. Eigenlijk een wedstrijd die we in Schayk moesten spelen maar na overleg verplaatst werd na Sint Tunnis en dus een thuiswedstrijd voor ons werd. Nadat DAW compleet was en met zeven spelertjes op het veld stond was het 18.55 uur. De wedstrijd begon daarom 10 minuten later dan gepland.
De eerste helft: Na twee minuten spelen was het al bijna raak door aangeven van Teun was het Pim die net miste. Kansen bleef DSV krijgen maar ze vergaten te scoren en zo was de stand na 15 minuten nog steeds 0-0. DSV bleef wel goed voetballen en duels winnen op het middenveld en in de verdediging waar ze weer goed stonden te ballen. Luuk kon zo lekker van de zon genieten en zo af en toe een keer de bal naar voren schieten. In de 16de minuut was het Benjamin die na een solo vanaf de middenlijn de 1-0 maakte. In de 23ste minuut was het weer een goal van Benjamin na goed doorzetten van Hein via links 2-0. Net voor het rustsignaal schoot IJsbrand de bal richting kruising, maar deze miste net doel en gingen we met een 2-0 ruststand effe uitblazen en wat drinken.
De tweede helft: Deze begon precies on 19.30 uur en het was DSV die vanaf het begin weer in de aanval ging met zo af en toe een uitval van DAW. Het leek wel of DAW het een beetje aan het opgeven waren en daar profiteerde DSV van. Zo was het Pim die naar aangeven van Hein de 3-0 mocht scoren in de 12de minuut. Nog geen twee minuten later was het IJsbrand met een laag schot in de verre hoek die de 4-0 op het scorebord zette. Achterin stonden onze verdedigers Jorn, Maikel en Remco weer een goede pot te ballen en hielden nog steeds de nul. DAW kwam nu ook haast niet meer bij het doel van Luuk . In de 17de minuut werd Benjamin weer het veld ingebracht ipv IJsbrand en maakte direct de 5-0. De 6-0 en de eindstand van vandaag kwam ook weer van de voet van Benjamin na aangeven van Teun vanaf de rechterkant na een mooie actie langs de zijlijn. Het was weer een mooie wedstrijd om naar te kijken allemaal weer goed gevoetbald en het publiek heeft weer genoeg goals gezien. We hebben nu nog twee wedstrijden te gaan en wel zaterdag thuis tegen OKSV E1 en als we deze winnen moeten we naar Grave voor de Kampioenswedstrijd tegen GVV E2.

De verslaggever DSV E4