Na vorige week te hebben verloren voor de beker van Udi E2 begon vandaag 7 maart voor DSV E4 de competitie pas. We hadden een wedstrijd tegen VIOS E1 uit Beugen die vorig jaar een klasse hoger voetbalde dan de E4. Het was vroeg opstaan voor de mannen want om 9.15 uur stond de wedstrijd gepland. Er werd omgekleed en de opstelling werd bekend gemaakt na een goede warming up.
De eerste helft begon en na 2 minuten spelen was het Remco die na aangeven van Benjamin net doel miste. Er werd ook vandaag weer goed overgespeeld en we speelde elkaar goed in de voeten. Met een actie van Teun via rechts werd Benjamin bereikt en zo was het in de 8ste minuut wel raak 1-0. Nog geen 2 minuten later was het vanuit links VIOS de de gelijkmaker scoorde en de 1-1 stond op het scorebord. De E4 bleef op de helft van de tegentander voetballen en in de 18de minuut was het na aangeven van Remco, Benjamin die de stand op 2-1 bracht door een mooi schot in de korte hoek. IJsbrand pikte in de 21ste minuut ook nog even zijn goaltje mee door in tweede instantie en goed doorzetten de 3-1 scoorde hard en hoog in het doel. We gingen de rust in met een 3-1 stand.
Na van aan de zijkant zittende Rob instructies te hebben gekregen gingen we weer beginnen en nu aan de tweede helft. Al snel in deze tweede helft kreeg Pim een opgelegde kans maar miste. in de 5de minuut schoot Teun net voor langs en zo moest het publiek nog steeds wachten op de 4-1. We bleven kansen creeren voorin, op het middenveld stonden IJsbrand en Hein goed te ballen. Achterin waren het Remco, Jorn en Maikel die ook vandaag weer hun mannetje stonden. Het was Hein die door goed aanspelen Pim liet scoren en zo was het dan toch 4-1. In de 20ste minuut was het toch weer VIOS die terug kwam en de 4-2 maakte. Het was Teun die na het goed aangeven van Benjamin in de 23ste minuut de eindstand bepaalde en de 5-2 scoorde.
Het publiek was tevreden en komen met zo'n voetbal zeker vaker kijken. De eerste 3 punten zijn binnen en op naar de volgende wedstrijd volgende week in Uden tegen FC-UDEN E3.

De verslaggever van DSV E4.