Door het slechte weer van de afgelopen weken, moest er nu door de week gevoetbald worden. Zo ook vandaag 31 maart, op de Laan, de eerste avondwedstrijd voor de E4. Vitesse E2 was de tegenstander. De lampen hoefden niet aan (de klok was een uur verzet), het zonnetje stond nog aan de hemel te stralen.
Iets later dan eigenlijk de bedoeling was kwam Vitesse op het sportpark aan. De opstellingen werden bekend gemaakt.Na wat blessureleed de laatste weken hadden we een gastspeler erbij, voor het geval dat.
Opstelling: Luuk in het doel. Maikel, Remco en Benjamin in de verdediging. Hein en IJsbrand op het middenveld.Teun en Thomas in de voorhoede. Pim en de geblesseerde Jorn begonnen als reserve.
18.45 uur begin van de wedstrijd. Het ging mooi gelijk op en de duels werden vooral op het middenveld uitgevochten .Na 6 minuten was het met een pass van Benjamin, Thomas die de stand op 1-0 bracht. Vitesse bleef druk zetten, maar ook vandaag stond de verdediging met Maikel, Remco en Benjamin sterk te spelen. Hein en Pim kregen nog een paar kansjes, maar wisten deze niet te benutten. In de 20ste minuut moest Luuk nog even een redding maken om de 1-1 te voorkomen. We gingen met een 1-0 stand rusten en daar werd verteld dat de verdediging bleef staan, omdat we vandaag de nul wilde houden en ze stonden een goede pot te voetballen. Dat betekende dat vooral de voorhoede gewisseld zou worden vandaag.
In de tweede helft bleef het een leuke pot om naar te kijken, ook voor het vele publiek dat was komen kijken.
Beide ploegen bleven goed combineren en het was vooral DSV die druk naar voren zette. Met een uittrap van Luuk kwam de bal in de voeten van Pim, die zich niet bedacht en op goal schoot 2-0.
Jorn bleef nog steeds aan de kant om te wachten om misschien gewisseld te worden, maar de leiders wilden hem sparen voor maandag tegen Excellent het risico was te groot als hij zou spelen dat hij weer geblesseerd zou raken.
DSV bleef combineren en de bal moest er wel weer een keer ingaan. Het was Thomas die de 3-0 scoorde, door een flauwe bal in de lange hoek. Het middenveld was vandaag voor IJsbrand en Hein, die veel meters maakte en duels hebben gewonnen. De voorhoede met Pim, Teun en Thomas hebben gescoord en de verdediging met Maikel, Remco, Benjamin, invaller Jorn (laatste 5 minuten) en natuurlijk Luuk hebben vandaag weer eens de nul gehouden.
Opdracht geslaagd en weer drie punten erbij, maandagavond een uitduel naar Excellent om 17.45 uur vertrekken.

De verslaggever DSV E4.