Het was 14 maart mooi voetbalweer en de jongens van de E4 mochten gaan voetballen in Uden tegen de E3 van Fc Uden. De auto's werden ingepakt en de reis kon beginnen. In Uden aangekomen werd kleedkamer 10 opgezocht en naar het aankleden van de tenue's en het strikken van de schoenen met of zonder behulp van een ouder behalve Teun want die heeft klittenband gingen we op zoek naar speelveld 1b.

Daar aangekomen werd er begonnen met de warming up en de opstelling bekend gemaakt. Vandaag zoals altijd Luuk in de goal, maar met een twee man's achterhoede Remco en Jorn. Maikel begon vandaag namelijk op de bank (was een beetje ziek). Op het middenveld stonden vandaag IJsbrand, Hein en de anders in de voorhoede spelende Benjamin. Voorin moesten vandaag dan ook de goals komen van Pim en Teun.
De eerste helft: DSV had de aftrap en begon gelijk aan de aanval en bleven zo dan ook de eerste paar minuten op de helft van Fc Uden voetballen. In de 7de minuut was het dan ook raak uit een corner van Teun was het Hein die voor de 0-1 zorgde. 5 Minuten later in de 12de minuut was het Benjamin die met een mooi afstandschot de stand op 0-2 bracht. We bleven de bal goed overspelen en het liep gewoon lekker totdat we in de 15de minuut een tegenvaller kregen. Het was Jorn die naar een overtreding uitviel met een enkel blessure en voor behandeling naar de kant moest. Het was weer een stil spelmoment met een corner van Teun die door Pim werd ingeschoten 0-3. Tot aan deze goal had de achterhoede niet veel te doen gehad. Fc Uden kwam in de 17de minuut nog twee keer gevaarlijk voor doel maar deze werden dan weer geparreerd door Luuk. In de 19de minuut werd de bal vanuit het middenveld naar voren geschoten en het was Pim die zijn tweede van vandaag en 0-4 maakte. Achterin bleven we niks weggeven met Maikel en Remco en behulp van sterk spelende middenveld. De ruststand bleef dan ook 0-4 en we gingen even uitblazen. Jorn gaf aan dat hij nog niet fit genoeg was en Maikel kreeg steeds meer last van hoofdpijn. Toch moesten we verder en dan maar even doorzetten en op de tandjes bijten.
De tweede helft: Met Jorn nog niet fit langs de kant begonnen we aan de tweede helft. Weer begon de E4 sterk met leuk voetbal en kansjes van Benjamin en Pim, maar miste helaas doel. In de 5de minuut wou Maikel toch gewisseld worden en kwam Jorn achterin te spelen, maar naar zijn eerste balcontact moest hij toch weer het veld verlaten. De niet geheel fitte Maikel werd weer terug gewisseld en was even de weg kwijt en zo moest de E4 toch een tegengoal incaseren 1-4. Toch bleven de kansen komen, maar we vergaten te scoren. De mooiste goal van vandaag kwam van de voet van Hein met een schot van 12 meter in de rechter kruising (hij paste precies) en dat was 1-5. Achterin werden we een beetje moe maar ja geen wissels meer. Advies van de leiders alle ballen direct naar voren spelen, maar ook daar was een blessure bij Teun (binnenkant knie). We bleven rustig voetballen en de bal overspelen en zo was het Hein die via rechts Pim bediende en de 1-6 liet scoren. De 1-6 was ook de eindstand we waren blij met deze overwinning en nu maar hopen dat de blessure's meevallen en iedereen volgende week weer fit is. Volgende week spelen we namelijk weer tegen Fc Uden, maar dan tegen de E5. Naar deze overwinning staat de E4 op de eerste plaats van 2e klasse 103.

De verslaggever DSV E4.