Na een paar afgelaste wedstrijden te hebben gehad door het slechte weer. Een paar weken weer getraint te hebben. Op trainingsstage te zijn geweest naar Goch en een oefenwedstrijdje tegen de E3 van DSV (2-2).

Na een trainingspartij samen met de E-selectie mochten we vandaag 28 februari eindelijk weer eens de wei in om onze eerste wedstrijd te voetballen. Excellent E2 stond voor de competitie op het programma, maar omdat we door waren in de bekerronde werd deze wedstrijd verplaatst en moesten we vandaag thuis tegen UDI E2. UDI E2 een tegenstander in de competitie ingedeeld met de E1 van DSV, dus een zware en moeilijke tegenstander. Alle spelertjes van de E4 waren aanwezig en de opstelling kon gemaakt worden, waarna er begonnen kon worden met de wedstrijd.
In het begin van de wedstrijd ging het mooi gelijk op en door een mooie redding van Luuk bleef het in de 7de minuut 0-0. Even later was het dan toch raak en in de 9de minuut was het 0-1 voor Udi. Ook de E4 kreeg zo zijn kansjes met IJsbrand,Teun en Benjamin maar deze winsten het doel niet te raken. Toch bleven we goed overspelen, maar Udi was toch de betere ploeg en via een corner werd het 0-2. We gingen met en 0-2 de rust in en begonnen met een opgeheven hoofd aan de tweede helft. In de tweede helft begon Udi opnieuw sterk met voetballen en in de 6de minuut was het dan alweer raak 0-3. Toch liet de E4 leuk voetbal zien en kreeg ook nu zo af en toe een mogelijkheid voor doel van Udi. Het was toch weer de tegenstander die de goals maakte en zo uit liep naar 0-4 en 0-5. Dit was ook de uiteindelijke einduitslag, maar we gaan met een opgeheven hoofd de competitie in en laten daar even zien dat we zeker en vast kunnen voetballen.
Volgende week thuis tegen VIOS E1 hopen we weer op een heleboel toeschouwers die ons komen aanmoedigen. Dus opa's en oma's de rolators uit de garage en komen kijken. Papa's en mama's laat de boel maar even de boel en kom de jongens even aanmoedigen het is maar iets meer als een uurtje van jullie tijd. Dan zorgen de jongens er voor dat jullie zaterdag een mooie en interesante wedstrijd krijgen te zien.

De verslaggever van DSV E4.