Udi Beter Bed E7 stond vandaag 18 april op het programma van DSV E4. Tot aan vandaag was de E4 nog ongeslagen koploper en met winst zouden we deze koppositie extra verstevigen. In Uden aangekomen gingen we ons omkleden en zochten we veld 2 op voor een warming up. Toen de spelers van Udi op het veld kwamen waren wij van de E4 maar kleine mannekes en dat werd ook wel duidelijk gemaakt door Udi.

Oh wat een kleine ukkies en zijn hun koploper, dat word een makkie voor ons vandaag. Helaas voor hun moest er nog gevoetbald worden en zo begonnen we aan de wedstrijd. Udi E7 allemaal 2de jaars E en wij met onze 1ste jaars E.

De eerste helft:
De wedstrijd was nog maar net begonnen en na 5 minuten was het al 1-0 in de ogen van de scheids die vanaf de middenlijn kon zien dat de bal achter de lijn was geweest. Dit was niet het geval de spelertjes van DSV waren dan ook verbouwereerd dat de goal werd goedgekeurd. De leiders van DSV waren het hier duidelijk niet mee eens en lieten dat ook even horen. DSV moest het vandaag dan maar voetballend oplossen want fysiek kwamen ze wel wat te kort tegen deze reuzen. Het was dan ook DSV die op de helft van Udi bleef voetballen en wat een corner opleverde. Deze corner werd genomen door Teun en ingeschoten door IJsbrand 1-1(en verdiend). Udi kwam niet verder dan het middenveld en anders stond daar de geweldige verdediging van de E4 daar om de bal te verwerken. We begonnen nog wat harder te knokken en de 1-2 hing in de lucht. In de 20ste minuut kregen we weer een corner via rechts en deze werd ingetikt door Benjamin en zo was het dan 1-2. Direct na de aftrap kregen we door het niet goed opletten voorin en hiet fel reageren op het middenveld weer een tegentreffer 2-2. Dit was ook gelijk de ruststand.
De tweede helft:
In de rust werd er gezegt dat er goed werd gevoetbald en dat we zo door moesten blijven vechten en voetballen. We begonnen weer over te spellen en het balletje deed weer zijn werk. Ook nu kwam Udi bekant niet meer op onze helft. En doordat we meer druk naar voren zetten was het weer met een stil spelmoment dat er gescoort werd door DSV. Ook nu was het weer een corner die door Udi slecht werd weggewerkt en door Hein mooi werd afgemaakt 2-3. DSV bleef de rest van de wedstrijd het spel bepalen en speelde de wedstrijd goed uit. Udi was vandaag maar 3 keer in de buurt van de goal geweest, maar hebben wel twee keer gescoort. Daarin tegen had DSV wel tien keer de kans gehad om te scoren. Maar op het eind waren het toch de KLEINTJES die van de grote hadden gewonnen en de verdiende drie punten weer mee naar Sint Tunnis namen.

De verslaggever van DSV E4.