Na alweer 3 wedstrijden gewonnen te hebben vertrokken we vol goede moed naar Boxmeer om daar tegen de F2 te spelen. Het zou een harde dobber worden omdat ook Olympia Boxmeer nog steeds ongeslagen was. De jongens hadden er allemaal zin in en dat maakt het team van de F1 dit jaar erg sterk.
Na een sterk begin waar vooral op de helft van Olympia gespeeld werd was de eerste goal een snoeiharde pegel van Juul die net onder de lat in de netten vloog. De jongens van Olympia werden steeds sterker en de druk aan onze kant werd steeds groter. Bij een hard schot op goal moest een van de spelers zijn gezicht beschermen met zijn handen, zodat een strafschop het gevolg was. Deze was onhoudbaar voor Harm, die deze helft aan de beurt was om te keepen. 2-1 werd het door een goede verre voorzet van Juul die Roy mooi in kon tikken. Met nog een tegengoal gingen we met 2-2 de rust in. Na de rust stonden we na 4 corners achter elkaar, bij onze goal, snel met 3-2 achter. De laatste 5 minuten lieten onze jongens zien dat ze niet van opgeven weten. De gelijkmaker werd gescoord door Harm en in de laatste minuut was er een mooie voorzet van Roel die door Roy afgemaakt werd. Eindstand 3-4 in het voordeel van DSV. Al met al een zware wedstrijd die door een goede inzet uiteindelijk door DSV werd gewonnen.
Er volgen de komende weken nog een paar lastige tegenstanders die met zeer overtuigende cijfers hun wedstrijden gewonnen hebben, maar als onze jongens met zoveel plezier blijven spelen zullen ze er goed partij aan kunnen geven.
Groeten van een leider