Zaterdag 30 augustus stond de eerste wedstrijd voor de F3 op het programma. We speelde tegen JVC
Met afwezigheid van Guus en Daan gingen de jongens vol goede moed het veld op. Martijn van de mini´s kwam ons versterken.
 
Nadat iedereen opgewarmd was ging de wedstrijd van start. We speelde 8 tegen 8. Luca L ging de eerste helft in de goal, Stijn en Daye voorin, piet en Martijn op het middenveld en Luca D, Tim en Noes  in de verdediging.
Al snel volgde de eerst doelpunten 0-1 door Daye, 0-2 door Tim, 0-3 door Daye.
Daarna werd het 1-3 voor JVC. Door een goede voorzet van de tegenstander die Stijn en Luca L uit de goal wilde houden werd het een eigen doelpunt. En een lol dat ze hierom hadden!
 
Na  de wissel van speel helft. Ging Daye in de goal Luca L en Luca D in de verdediging.
 
Ook nu volgde alweer snel de doelpunten 1-4 voor Luca L, 1-5 voor Luca D, 1-6 voor Tim en 1-7 voor Stijn.  Daye die in de tweede helft vrijwel niets te doen heeft gehad deed maar eens even voor hoe Jasper Cillisen tegen de doelpaal kon zitten hij had immers toch niets te doen…
 
En zo eindigde de wedstrijd tegen JVC met 1-7. Wat hebben ze goed gespeeld. Super overgespeeld, daar waar nodig goed verdedigt. Het was een topwedstrijd mannen. Voor de ouders prachtig om te zien hoe goed de jongens speelde, iedereen kwam tot zijn recht en heeft bijgedragen aan de uitslag.
 
Ga zo door F3!