DSV F3 speelde dit weekend als koploper de uitwedstrijd tegen de nummer 2 uit Oploo/Westerbeek. DSV liet meteen enkele mooie aanvallen zien en het was al vroeg in de wedstrijd raak via een schot van Finn in de korte hoek.
Maar al snel bleek dat Excellent veel fysiek in de strijd gooide en ook aardig mee kon voetballen. De gelijkmaker volgde dan ook kort na de openingstreffer. Het was meteen duidelijk dat dit een spannende wedstrijd zou worden.

DSV probeerde te voetballen en dat lukte ook regelmatig, waarbij Tim van achteruit veel ballen onderschepte en Stijn de bal op het middenveld vaak met veel nauwkeurigheid bij een medespeler wist te brengen. Mika en Jasper voerden de score in de 1e helft op in het voordeel van DSV, maar nog voor rust scoorde Excellent de 2-3.

In de 2e helft kon Finn nogmaals scoren, ditmaal na goed voorbereidend werk van Daye. De kansen die daarop volgden, werden niet benut en DSV verloor het overwicht in deze wedstrijd. Sjef keepte in de 2e helft en voorkwam de aansluitingstreffer door met een prachtige redding de bal uit de hoek te tikken. Die aansluitingstreffer kwam even later toch nog, waarna Excellent met veel strijd op zoek ging naar de gelijkmaker. Door goed verdedigend werk van o.a. Eef en Piet kwam die er gelukkig niet meer en wisten onze jongens ook de 7e wedstrijd in deze voorjaarscompetitie te winnen.

In de laatste 2 wedstrijden heeft dit jonge F3-team afstand weten te nemen van 2 directe concurrenten en gaan we met vertrouwen de laatste 3 wedstrijden in.

Goed werk mannen!