Vios en DSV speelden in Beugen voor een handvol toeschouwers in de stromende regen en kwamen uiteindelijk op een gelijkspel uit.
Daarmee kreeg de thuisclub wel erg veel, want DSV was een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij.
De beste kans in de openingsfase was overigens voor de thuisclub. Guido Gerrits speelde tekort terug, maar Vios miste voor het bijna lege doel.
DSV drong naarmate het duel vorderde steeds meer aan en kon talloze doelpogingen doen.
Schoten van David Adriaans werden echter een prooi voor keeper Geert Peeters van de thuisclub en Merijn Jacobs schoot uit kansrijke positie hoog over.
Helaas werd het spel onnodig vaak onderbroken door het fluitsignaal van de scheidsrechter die in bijna ieder duel wel een overtreding zag.
Een doelpunt van DSV hing in de lucht en kwam ook.
Alwin Willems was er eerder al dichtbij geweest, maar op slag van rust verwerkte hij de pass van David Adriaans met een mooie curve tot doelpunt: 0-1.
Tien minuten na rust ging de kopbal van Jeroen Brienen via de lat over het Beugense doel.
DSV drong aan en na een corner wist Merijn Jacobs via een verdediger de bal over de doellijn te werken: 0-2. Vios probeerde wat terug te doen en kreeg daarbij hulp van de leidsman.
In een volkomen onschuldig luchtduel zag hij een overtreding en legde hij de bal zelfs op de stip.
Iedereen was te verbouwereerd om te protesteren en Robert Verdijk schoot raak: 1-2.
Hierna hadden de gasten wat minder grip op het duel, maar ondanks dat regen de kansen zich aaneen. Goed keeperswerk en gebrek aan koelheid bij de spitsen van DSV voorkwam dat de marge weer twee werd.
De thuisclub rook dat er misschien wel meer inzat en joeg de ballen richting het DSV-doel.
Via een vrije trap gebeurde dat in de slotseconden ook nog een keer en opnieuw was daar Robert Verdijk om het laatste tikje te geven: 2-2.
Zuur puntenverlies voor DSV dat ook deze competitie een matige start kent.