Zaterdag 3 november, vandaag voor de derde keer deze competitiehelft treffen de 2 team's mekaar. de 1e keer was vriendschappelijk winst voor DSV 4-0, de 2e keer was voor de beker winst voor Olympia 1-6 en vandaag dan voor de competitie, het was duidelijk dat onze spelers en technische staf gemotiveerd waren om de laatste uitglijder tegen Olympia recht te zetten. Roel Adam kon vandaag niet, maar verder was iedereen inzetbaar, door dat DSV JO17 1 vandaag vrij was waren Piet vd Berg en Sem v d Bogaard bij ons team aangesloten.
De opstelling luidde, (k): roel, verdediging,: Willem, Bram, Mike en Mees, middenveld,: Youp, Juul en Pieter, aanval,: Tim V, Tim C, Mathijs, reserves,: Sjoerd, Nard, Piet en Sem.


Eenmaal aan de wedstrijd gestart was het DSV dat meteen vol druk zette en zodoende al in het begin goede kansen schiep, in de 7e minuut was het raak, Tim V wordt aangespeelt en in het strafschopgebied schiet hij de bal achter de keeper. DSV blijft door gaan met hun goede spel krijgen kansen maar weten de score nog niet uit te breiden. Olympia weet niet wat hun over komt, pas na een half uurtje komt Olympia in de buurt van ons doel maar gevaarlijk worden ze niet.   Tijdens de thee laten Thijs en Lars weten dat dit het beste spel was van onze zijde deze in deze competitie tot nu toe. Ze voegen er aan toe om zo door te gaan en waarschuwen dat Olympia zal proberen om de gelijkmaker te maken.  

Na de rust beginnen we weer goed, na 3 minuten pass van Bram op Tim C die op zijn beurt de bal speelt op Tim V, die in het strafschopgebied wordt neer gehaald en de scheids legt de bal op de stip, Tim C stuurt de keeper naar de verkeerde hoek en laat 2-0 op het scorebord zetten. Hier na probeert Olympia om verder naar voren te spelen om zo de aansluitingsgoal te maken, na 20 minuten maken ze de 2-1. Piet wordt ingebracht voor Tim V, Na een half uur een steekpass van Youp op Juul, die de keeper uit ziet komen en subliem met een mooie lob de bal over de keeper in het doel schiet. Na deze actie wordt Juul gewisseld voor Sem en komt Nard in het veld voor Mike. Even later mag Sjoerd,  Mathijs komen vervangen. De wedstrijd wordt uitgespeelt door onze mannen en na afloop zijn de 3 punten in St Tunnis gebleven.  

Na de wedstrijd complimenten van onze coaches voor het goede spel en de goede wedstrijdmentaliteit. Even later worden de spelers getrakteerd door onze trainers, (nog bedankt hier voor) 
Ook alle suppoosten zeggen we dank die wekelijks onze wedstrijden komen aanscchouwen, volgende week spelen we wederom thuis, de tegenstander is dan Boekel Sport JO19 1.    

Groeten Leiding DSV JO19 1