We wisten dat we vandaag tegen een sterke tegenstander moesten.

Gemert ging meteen in de aanval. Keeper Siem werkt een kans tot een corner. Uit de uitbraak die daarna volgt krijgt Cas onze eerste kans. De bal gaat echter naast. Gemert gaat wederom op zoek naar onze goal. Siem keert echter het schot en de brilstand staat nog steeds op het scorebord. Ook wij zoeken de goal van onze tegenstander. Kawa en Michiel krijgen kansjes. Dan scoort Gemert vanuit een corner, 1-0. Als snel volgen de 2-0 en 3-0. We geven niet op en uit een corner van Kawa krijgt Nick een kans. Even later schiet Cas nog naast. Gemert krijgt wat meer ruimte en maat de 4-0.
Net voor de 1e time out zorgt Siem ervoor dat de 5-0 uitblijft. Als het spel hervat wordt, probeert Gemert het met een schot, dat wordt echter door Siem tegen gehouden. Michiel werkt hard op het middenveld. Na een solo van Kawa belandt zijn doelpoging in de handen van de keeper. Xin-Fu probeert het eens met een afstandsschot, maar ook nu staat de keeper van Gemert in de weg. Gemert krijgt ook nog wat kansjes. En Nick kan na een uitbraak richting de Gemertse goal. Een verdediger van onze tegenpartij staat succes in de weg.
Dan is het rust. Gemert komt goed uit de rust. Al snel volgen er enkele goals en is het zomaar 9-0. Rick verlost ons van de 0 en scoort knap van afstand 9-1. Gemert gaat echter door en het wordt 12-1 met tussendoor nog een kansje van Kawa. 
Na de tweede time out bieden we meer weerstand. Gemert mist kansen, maar het wordt nog wel 15-1. Nick krijgt een kans na een scherpe voorzet van Tijn. Kawa verkleint het gat met de laatste goal van de wedstrijd. 15-2 is de eindstand.

Deze tegenstander was letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. Volgende week krijgen we een nieuwe kans tegen Excellent.“