Op deze zonnige dag spelen we voor de tweede keer dit seizoen tegen Excellent. Een ploeg die aan ons gewaagd is, dus we moeten weer aan de slag.

Na de aftrap wordt de bal goed rond gespeeld en krijg Siem de eerste kans. Behoudens een enkel schot zorgt Oploo voor geen gevaar bij de goal van onze keeper Kawa. Cas pakt de bal op in het middenveld en gaat alleen door, maar stuit op de keeper. Siem krijg meteen daarna nog een kans. Wat later let Cas goed op en verovert de bal op het middenveld, zijn schot gaat naast. Dan verhuist het spel naar de andere kant van het veld en raakt Excellent de paal. Als wij dan weer ten aanval trekken, wordt het schot van Cas door de keeper losgelaten. Tijn is net te laat om de bal in te tikken. Cas gaat nog eens langs de lijn naar voren op zoek naar succes, maar zijn bal gaat naast. Kawa krijgt nog een kans als hij de bal oppikt in het middenveld en Tijn komt met een goede voorzet op Cas, die de bal helaas niet kan aannemen.
Dan is het de eerste time-out. De aftrap is dan voor Excellent maar al snel krijgen wij de bal. Doordat Tijn goed jaagt op de verdediging krijgt Siem een kans. Later probeert Tijn het met een schot maar het lukt ons niet om de score te openen. Helaas lukt dat Excellent dat tegen de verhoudingen in wel en staat het 0-1. We laten ons hoofd niet hangen en blijven voetballen. Cas en Siem combineren goed door de verdediging van Oploo, waarbij Siem de gelijkmaker maakt, 1-1. We houden overwicht en als Tijn de bal naar Cas tikt, schiet hij de bal hard in de kruising, 2-1. We houden druk op onze tegenstander. Een aanval met Tijn en Siem wordt door Cas afgerond met een doelpunt. 3-1. Bij een uitval van Oploo wordt de bal van een afstand met een hoge boog over Kawa geschoten en daarmee is het de aansluitingstreffer 3-2.

Met die stand gaan we de rust in. Kawa geeft de keepershandschoenen en shirt door aan Cas. We beginnen meteen weer aanvallend. Xin-Fu komt enkele keren op langs de lijn mee op en probeert met een schot de keeper te verslaan. Een volgende poging van Kawa beland ook in de handen van de keeper. We blijven voor de goal van Excellent, maar erg gevaarlijk wordt het niet. Wel de spaarzame counters van Excellent. Cas zorgt voor een goede redding na een schot van afstand. Daarna ziet Excellent kans om vanuit een corner de score gelijk te krijgen, 3-3. We gaan op dezelfde voet weer verder. Xin-Fu komt weer eens op vanaf de zijkant, maar zijn schot komt in het zijnet. Kawa gaat op solotoer, maar een keeper en 3 verdedigers op een kluitje is ook voor hem te veel.
Na de tweede time out krijgt Excellent meer kansen. Cas zorgt er voor dat er niet meer gescoord wordt. Nick en Rik houden de verdediging verder op slot en proberen de aanvallen te ondersteunen.

Grote kansen krijgen we niet meer, waardoor de eindstand 3-3 is.