De aftrap is voor onze gasten. Al snel krijgen wij de bal en is de eerste kans een schot van Cas dat over de goal gaat. Volharding speelt de bal goed over en weet al vroeg te scoren, 0-1. Even later doen ze dat nog een keer en is het al 0-2. Kawa keert een volgende inzet en de spelhervatting gaat naar Cas. Zijn voorzet gaat echter voorlangs. Dan komt er een “dwarrelschot” van Volharding tegen de lat. De tegenaanval van ons eindigt in een door Cas afgevuurd schot dat ook op de lat komt. We zoeken weer naar een kans. Een pass van Cas op Siem, levert een kansje op. Maar de keeper van onze tegenstander ligt dwars. Volharding gaat weer in de aanval. Een corner van de gasten wordt via de borst achter onze keeper gewerkt, 0-3. Een aanval met Nick en Tijn levert ons een corner op, maar scoren lukt ons nog niet.

Na de 1e time out, gaat we meteen richting de goal van onze tegenstander. Nick speelt de bal op Xin-Fu, die zijn vizier nog niet scherp heeft. De bal gaat naast. Volharding gaat meteen in de tegenaanval. Hun voorzet wordt door Xin-Fu tot corner verwerkt. Die corner wordt door ons opgevangen en Cas kan langs de zijlijn richting de goal van de tegenpartij. Zijn poging gaat helaas naast. Dan volgt Volharding met een goed uitgespeelde aanval, die Kawa kansloos laat 0-4. Als wij dan goed doorvoetballen na een vermeende uitbal, scoort Cas de 1-4.

Dan is het rust. Cas gaat keepen en Kawa in de punt van de aanval. Rik zet vanuit de verdediging een aanval op, die na een actie van Kawa tot een kansje leidt. Cas zorgt op zijn tijd ervoor dat er geen ballen meer in de goal gaan. Xin-Fu vangt de bal op en lost een prachtig afstandsschot, maar de goede keeper van Volharding ziet nog net de kans om de bal te keren. Volharding vindt dan toch nog een gaatje in de verdediging en maakt 1-5.

Na de 2e time out lijkt het erop dat we iets feller worden. We dwingen meer af bij de tegenstander, maar tocht wordt het nog 1-6. We krijgen kansjes Kawa na een solo Siem naar hard werken. Het wordt uiteindelijk beloond als Kawa naar de vrijstaande Siem passt en die de bal eindelijk achter de keeper in de goal weet te krijgen 2-6. Dan komen we nog wel dicht bij een goal maar het zit ons niet mee om nog eens te scoren. Xin-Fu krijgt nog een grote kans als hij op het midden de bal krijgt en richting de goal gaat, maar hij stuit op de doelman.

2-6 is de eindstand, meer zat er niet in vandaag.