Na de overtuigende winst tegen het Wanroijse Constantia vorige week won DSV JO10-2 ook vandaag tegen het Boxmeerse Olympia'18.

DSV JO10-2 is het nieuwe voetbalseizoen overtuigend begonnen. Nadat de bekerwedstrijd tegen Constantia JO10-1 vorige week al overtuigend werd gewonnen (2-18) was het team vandaag te sterk voor het Boxmeerse Olympia'18 JO10-1. De groenwitten begonnen sterk en liepen met goals van Hugo en Ivan al snel uit naar een 2-0 voorsprong. Olympia'18 gaf zich echter niet gewonnen en kwam met twee afstandsschoten terug in de wedstrijd (2-2). Voor de DSV'ers reden om een tandje bij te schakelen. Samen met keeper Jens gaven de verdedigers Jurre, Maik en Pieter de rest van de eerste helft nog maar één doelpunt weg, terwijl Hugo, Sebastiaan, Jim, Ivan en opnieuw Jim het Sinttunnisse team naar een comfortabele ruststand leidde (7-3). 

Na rust een heel ander beeld. DSV speelde ongeconcentreerd en gaf de Boxmeerenaren veel ruimte. Nadat Maik de groenwitten nog op een 8-3 voorsprong had gezet, kwam Olympia terug tot 8-6. De spanning was intussen om te snijden, maar net op tijd wist DSV het tij weer te keren. Met doelpunten van Sebastiaan, Jim en Ivan (en nog een tegendoelpunt van Olympia) werd de winst binnen gesleept. DSV won de derby verdiend met 11-7.

Met deze winst is DSV JO10-1 door naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Volgende week is het team vrij, op 22 september start voor het team de competitie met een uitwedstrijd tegen SV Oostrum JO10-1 (aanvang 9.00 uur).