De wedstrijd tegen de JO11-1 van Montagnards was de wedstrijd van de nummer 5 tegen de nummer 6. Op papier dus een gelijkwaardige tegenstander waardoor we er op gebrand waren om een goed resultaat neer te zetten.

Al snel namen we het initiatief in handen en bouwden aan een veldoverwicht. Gelukkig scoorde Daan ook redelijk snel de 1-0. Zijn eerste schot werd door de keeper nog goed verwerkt maar de rebound schoot hij keurig binnen. We bleven goed combineren en waren fel in alle linies. Een uittrap van tegenstander werd door Eef direct op Sjef gespeeld en die wist wel raad met dit buitenkansje 2-0. Snel gevolg door de 3-0 van Eef en de 4-0 eveneens van Sjef. In de rust kregen de jongens complimenten voor het vertoonde spel en de inzet. Vooral zo verder blijven spelen. 

Na rust ging het allemaal wat stroever. Zonder dat de tegenstander echt gevaarlijk werd. Daar zorgen Martijn en Luca achterin wel voor. Zij speelden een dijk van een wedstrijd en gaven de aanvallers van de tegenstander geen kans. De ballen die al op goal kwamen werden door Tim soeverein verwerkt. Op het middenveld blonken zowel Stijn als Mika uit door hun werklust en de gewonnen duels. Mika had daarbij nog de kans om een paar keer op goal te schieten. Jammer genoeg zonder succes. Stijn went steeds meer aan het hogere tempo waarmee hij ook waardevoller wordt voor het team. Daan neemt de strijdlust van de training nu ook mee naar de wedstrijd en zonder die schroom speelt hij ook tegen de grote jongens een prima pot. Sjef speelde in de spits een prima wedstrijd. Hij is beweeglijk, zoekt de ruimte, stoort en scoort. Het werd ook nog 5-0 door een goal van Eef die daardoor een goede wedstrijd bekroonde met zijn tweede treffer.

Wederom een geweldige wedstrijd maar wel met ruimte voor verbetering in het benutten van kansen en het vrijlopen bij inworpen. Daar gaan we komende weken mee aan de slag.
 
++ Tim redde ook in de penalty-serie nog een paar keer voortreffelijk ++