Wie op zaterdag om 10 uur langs veld 1 heeft gestaan zal na 5 minuten al zeker een paar keer met de ogen geknipperd hebben of in zijn wang hebben geknepen. Zoals altijd deden we met DSV een goede warming-up, warm lopen en een oefening met de bal, een paar keer 1 tegen 1 en afronding op het doel. Daarna een korte wedstrijdbespreking op het veld. De boodschap was duidelijk. Lekker voetballen, veel overspelen, fel en agressief in de duels en vanaf de 1e minuut bij de les.

Wat er vervolgens in de eerste 5 minuten gebeurde is helaas niet na te vertellen. Als een wervelwind vlogen de DSV-ers over het veld en werd het 1-0, 2-0, 3-0 en 4-0. Een beetje geluk zat er soms ook wel bij maar wat wij zagen maakte ons als trainers zeer trots en stomverbaasd. De rest van de wedstrijd was het spel niet veel minder, we bleven fanatiek in elk duel en hielpen elkaar als dat nodig was.

Na de rust scoorde Vitesse uit een corner de 4-1. Ook hier hadden we in de rust al aangegeven dat we bij een tegengoal gewoon ons eigen spel zouden blijven spelen en niet terug uit zouden gaan lopen. Dat deden we ook gewoon. Zelfbewust en dominant speelden we verder. De laatste 10 minuten legden we weer een paar mooie aanvallen op de mat resulterend in een aantal prachtige doelpunten. Eindstand 8-1.

Van achteren naar voren: 
Tim : foutloos gekeept, een paar reddingen op wat afstandsschoten en goede spelhervattingen, prima wedstrijd.
Luca : rots in de branding, niet 1 duel verloren en ook de bal naar voren kwam goed uit de verf
Martijn : speelde een dijk van een wedstrijd, blijft rustig kijken en zoekt goed naar de vrije man
Stijn : met veel energie elk duel aangegaan, mooie assist bij de eerste goal en ook achterin goed gespeeld
Daan : verdedigde zijn tegenstander goed en veroverde veel ballen, hielp regelmatig medespelers uit de brand. Prima geDAAN.
Mika : maakte een aantal doelpunten, heeft een zeer goed schot en maakte daar ook gebruik van. Was agressief in de duels en op het hele veld terug te vinden. (zijn beste wedstrijd tot nu)
Eef : staat met zijn rushes en passes vaak aan de basis van een aanval of doelpunt. Verzet veel werk en scoorde met een mooi afstandsschot.
Sjef : een echte spits – staat vaak op de juiste plek- en speelt in dienst van het team. Heeft verassende openingen, verdedigd mee en maakt doelpunten.
 
Voor ons als trainer/leider een wedstrijd om van na te genieten en met veel trots op terug te kijken.

Een goede start van het nieuwe seizoen.