Zaterdag 4 november om 10.00 trapte de JO11-1 af tegen de koploper Olympia JO11-1 uit Boxmeer. Na een rommelige warming-up en een geslaagde teamfoto was de jongens op het hart gedrukt om nu eens vanaf het begin bij de les te zijn.

 Dit blijft voor het team echter lastig. Ook nu weer. Na een goed begin van de tegenstander kwamen we in de openingsfase met 0-1 achter en hadden we na een minuut of 10 al met 0-3 kunnen staan.
Gelukkig stonden paal, lat en onze keeper Tim een grotere achterstand in de weg. Tim stond goed te keepen en met zijn spelhervattingen zorgen hij ervoor dat we snel in de aanval konden gaan. Langzaam maar zeker namen we de wedstrijd over, kwamen we beter in ons spel en scoorden we vervolgens de gelijkmaker na een mooie rush van Eef.

De tweede helft was vanuit het perspectief van DSV de beste tot nu toe. Er werd goed de ruimte opgezocht en we kregen een aantal goede kansen. Mika scoorde de 2-1. Olympia dacht even op te staan maar uit een corner kopte Sjef de 1-3 in kort daarna gevolgd door de 4-1 van opnieuw Mika. Daarmee was de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Met een verdediging die werd gevormd door Luca en Martijn geven we weinig kansen weg. Luca is snel en sterk in de duels (weer geen duel verloren!!) en Martijn gooide zich meerdere keren in de baan van een schot en houdt aan de bal altijd het overzicht.
Op het middenveld ging Stijn geen duel uit de weg, werkte hard en had ene paar mooie acties. Naast zijn 2 doelpunten speelde ook Mika op het middenveld een prima pot, zowel aanvallend als verdedigend. Daan dreigt in het geweld tussen de grote jongens af en toe ten onder te gaan maar hij weet zich er toch vaak uit te voetballen en dat is knap. Eef speelde als aanjager een belangrijke rol in de overwinning, altijd zoeken naar de opening en achterin gaten dichtlopen. Als spits is Sjef een prima aanspeelpunt die medespelers voorziet van bruikbare ballen en weer zijn eigen goaltje meepikte.

Kortom een prima prestatie van een gedreven en energiek team.  

Foto's van de wedstrijd zijn te zien op www.scootshootfototgrafie.nl