Vandaag stond voor de E3 de bekerwedstrijd in en tegen Milsbeek E3 gepland. Vooraf al interessant, want we wilde graag weten waar we stonden, na de eclatante nederlaag van vorige week.
De aftrap was daar en direct werd duidelijk dat dit een pittig potje ging worden.


De eerste tien minuten golfde het op en neer, er was geen bovenliggende partij. Halverwege de eerste helft waren daar een stuk of drie dikke kansen voor de heren van Milsbeek.
Door goed ingrijpen van Lars en Thomas en drie geweldige reddingen van de in goede vorm verkerende doelman Luc werden er geen tegentreffers geïncasseerd. 
Zoals altijd voltrok het vonnis zich aan de overzijde. Via oa Thomas, Jouke, Piet en Felix, kwam de bal voor de voeten van Ismael, die niet aarzelde: 0-1. Het vertrouwen was er plots en nog voor rust stond het bijna 0-2, maar de net ingevallen Guus schoot op de Milsbeekse keeper.

Maar de werklust was prima en nu was plots ook de score positief, op naar de tweede helft!

Na een vlotte prima aanval kwam de voorzet bij aanvaller Guus en die aarzelde niet: 0-2.
Vlak daarna werd Guus onderuit gehaald, de scheids wees naar de stip: 0-3 door Guus. Milsbeek was de weg kwijt en via een uitbraak over links, kon Guus weer aanleggen: 0-4.
Daarna liet DSV Milsbeek toch even lopen en mochten zij de verdiende 1-4 binnenschieten. Jammer voor Luc, die vandaag top stond te keepen (mogelijk is hij wel tijdelijk in het bezit van een piepend oor...). 
Vlak voor tijd brak DSV door via Jouke die gevloerd werd: penalty en 1-5 door Jouke.

Al met al een prima opsteker voor dit team. 
Met groet 
Marc Thijssen, trainer DSV JO11-3.