De laatste thuiswedstrijd van het lopende seizoen voor de winterstop stond vandaag op het programma. De mannen waren weer mooi op tijd aanwezig en wederom bleek dat de vergeetachtigheid al vroeg begint toe te slaan. Van de ene speler waren de scheenbeschermers uitgewassen en enorm gekrompen en nu niet meer bruikbaar voor een speler met maat 46 in de schoenen. De andere onfortuinlijke kon weer terug naar huis; hij had zelfs geen schoenen en scheenbeschermers bij zich. Hij had wel geluk dat hij toch als eerste reserve stond. Door deze actie miste hij wel de fotoshoot die het bestuur geregeld had. Nu konden we eindelijk onze nieuwe shirtsponsor eens bedanken voor het sponseren. De door de sponsor uitgereikte ballen vonden gretig aftrek  bij de spelers; die gingen mee naar huis na de wedstrijd.

De mannen begonnen goed aan de wedstrijd. De tegenstander kwam vandaag uit Beugen. Een tegenstander die, net als de mannen uit Sint Anthonis, van de drie beste teams vet heeft verloren en van de andere teams net wel of net niet heeft kunnen winnen.
Het zou dus een gelijkwaardig team zijn volgens de ranglijst. Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat Beugen goed kon voetballen, maar niet zo goed raad wist met het solide spel wat DSV liet zien. Ze gingen voor elke bal en lieten Vios geen tijd om te combineren.

De eerste helft vloog voorbij en met een enkele kans aan beide zijden was de wedstrijd goed in evenwicht.

Onze verdedigers straalden de hele wedstrijd vertrouwen uit. Zo veel zelfs dat er met het uitverdedigen soms door het midden gespeeld werd. Gelukkig loste onze keeper dit dan op, maar als de Beugense spits iets feller was geweest, was dit niet zonder gevolgen geweest maar geluk moet je afdwingen.
Met nog een kleine 10 minuten te spelen werd er een mooie aanval opgezet over verschillende schijven vanaf de verdediging tot aan de 16 meter. De afronding was professioneel en de overwinning werd niet meer uit handen gegeven.

Voor het grote aantal supporters was het een boeiende wedstrijd, die met DSV een verdiende winnaar kreeg.

De Supporter.