De mannen uit Sint Anthonis stonden vandaag aan de aftrap van de wedstrijd tegen de koploper uit de competitie. Deze koploper had nog alles ruim gewonnen en maar 1 goal tegen had gekregen in 6 wedstrijden. Zelf stonden de mannen op de tweede plaats. Het team had ruim de tijd voor een goede warming-up en dat was met de gure wind ook wel nodig. Enkele spelers speelden met de jäger aan en handschoenen waren ook geen luxe.  

De tegenstander uit Venray was zoals verwacht vanaf de aftrap op zoek naar de eerste treffer. De verdediging kon de spitsen en de aanvalsdrift uit Venray in de eerste 15 minuten goed weerstaan en gaf niets weg. Er was zelfs sprake van een gelijke strijd. De jongens hadden zelfs 2 corners in de eerste 10 minuten. Het was inmiddels wel duidelijk dat Venray niet voor niets bovenaan stond. Elke speler was gewoon beter dan de mannen van het team uit Sint Anthonis.
Met de rust was het pas 0-3. Dit kwam omdat er vandaag door iedereen met volledige inzet gespeeld werd. Het was zelfs zeer goed zoals er gevoetbald werd. Het is erg jammer als je in je poule een tegenstander hebt die er met kop en schouders bovenuit steekt. Daar is voor niemand niets aan; zowel elke week winnen met vette cijfers als dat je kansloos bent als tegenstander. Het is dan ook onbegrijpelijk dat de KNVB dit niet beter regelt in de winterstop. Ik bedoel dat je naar beneden gaat als je onderaan eindigt in de tweede klasse is normaal, maar dat je dan naar de vierde klasse gaat is onbegrijpelijk waarom niet naar de derde klasse?

Het team bleef tijdens de hele wedstrijd goed werken. Uiteindelijk werd er met maar 0-6 verloren. Met een andere instelling had het ook wel 0-12 kunnen zijn.
Daarom voor iedereen van het team de LOFTROMPET. Gelukkig is er maar één tegenstander van dit kaliber in de competitie.
Met de inzet en wilskracht die er in deze wedstrijd getoond werd, kan er op het einde van het seizoen nog een top drie plaats inzitten.

De Supporter.
 

DSV JO15-2 - Venraij JO15-4