De JO15-4 uit Boekel was vandaag de tegenstander op de Laan van de JO15-2. Het was nog steeds een inhaalwedstrijd in de mei vakantie, maar met het inlenen van 2 spelers waren er voldoende spelers. Boekel kwam pas 20 minuten voor de wedstrijd aan. Erg laat, maar gelukkig was bijna het hele team al in de wedstrijdkleding zodat de wedstrijd mooi op tijd kon beginnen. 

Boekel en DSV hadden voor deze wedstrijd allebei nog maar een wedstrijd gewonnen. Het kon dus een mooie gelijkwaardige wedstrijd worden. De inleenspelers die vandaag met het team meededen gaven het voorbeeld. Vanaf het eerste fluitsignaal knalden ze er vol in. De inzet en het enthousiasme staken de overige spelers van het team aan. Het was een genot om te zien hoe er gevoetbald werd door het team. De eerste kans kwam al snel en hoewel de JO15-4 uit Boekel goed voetbalde, konden ze nauwelijks in de buurt van de 16 meter van DSV komen. In de eerste helft was DSV heer en meester op het veld. Dat het maar 2-0 was, stond niet in verhouding met de kansen.

In de tweede helft bleef DSV beter, maar ging het slechter met het positiespel en onverwacht kwam er een tegengoal.  Het team bleef overeind en er was geen vuiltje aan de lucht. De mannen bleven aanvallen en kansen missen, maar de derde treffer viel wel en was zeer verdiend. Het thuispubliek vermaakte zich prima en met nog 10 minuten te gaan was de wedstrijd wel gespeeld. Plotseling, met nog 5 minuten te spelen, kreeg Boekel een kansje en het was een klein wonder dat dit halve schot op goal er in ging. Nu was het nog maar 3-2. Boekel wilde nu nog gaan voor de 3-3. De verdediging, met onze aanvoerder voorop, wilde een extra speler in het veld om te verdedigen, maar 11 spelers in het team is het maximum met voetbal ook bij de jeugd. Het was nog maar 30 seconden voetballen en dit  werd moeiteloos uitgespeeld.  

De winst was zeer verdiend. Een mooie wedstrijd en weer gewonnen.
 
De Supporter.

DSV JO15-2 - Boekel Sport JO15-4