De derde wedstijd van het lopende seizen was wederom een bekerwedstrijd; deze keer tegen Mill. De tegenstander heeft net als de mannen van DSV een aantallen probleem en kwam met inleenspelers en leiders naar De Laan. De aantallen klopten dus dat was in orde.

Het team heeft na de gewonnen wedstrijd van vorige week in de gaten gekregen dat het belangrijk is om een wedstrijd te starten met de inzet op 100 %.  Het was al snel duidelijk dat de mannen uit Mill deze les nog niet geleerd hadden.
Ze stonden in het veld en leken te denken: dit gaan we nooit winnen. Het team uit Sint Anthonis kwam, mede door deze houding van de tegenstander, goed uit de startblokken en speelde prima over en samen. De posities werden goed ingevuld  en overgenomen als nodig het was. Het was slechts een kwestie van tijd tot de eerste grote kans zou komen. De gehele wedstrijd was de JO15-2 de betere ploeg.
Mill kwam maar een enkele keer tot aan de achterlijn en had maar één corner in de hele wedstrijd. Gedurende de wedstrijd werden er door het team 16 goede kansen gecreëerd en met een afgekeurde goal en een handvol halve kansen liep het team deze week een op twee.

Een fantastisch gemiddelde wat resulteerde in een 8-0 overwinning. Goed gespeeld jongens!

De Supporter.

DSV JO15-2 - Juliana JO15-2