Op de vroege koude voormiddag werd de Laan verlaten met bestemming Venray. Bij het sportcomplex van Venray aangekomen is het altijd weer de vraag waar moeten we zijn. Met 11 velden en slechte bewegwijzering is dat niet altijd meteen duidelijk. Op het aangeplakte schema stond dat we spelen op veld 6, maar dat dat na veld 7 lag was ons niet meteen duidelijk. Wij waren lekker aan het warmlopen op veld 5. Er was  geen tegenstander te bekennen.

 Met wat vertraging kon de wedstrijd beginnen en zagen we het team van de tegenstander voor het eerst bij de aftrap. De concentratie begon op 100 %.  De mannen stormden als het ware naar voren ende tegenstander uit Venray werd overrompeld .
Na 3 minuten resulteerde dit al in een prachtig uitgespeelde kans met een prima afronding. Wat een bliksemstart. Het team bleef doorgaan met goed voetbal en scoorde er op los; 0-3 na 15 minuten.  Enkele spelers uit Venray begonnen  nu meer en meer aan shirts te trekken en opmerkingen te maken tegen onze spelers. De leider van de tegenstander greep goed in en wisselde in een keer 5 spelers.
De rust keerde weer wat terug in het veld. Wonderbaarlijk genoeg ging het team uit Venray nu vaak op de grond liggen na zelf te duwen of te trekken aan de shirts van de mannen uit Sint Anthonis. Het leek af en toe wel of ze een theater opleiding volgden.
Het DSV-team kon dit gedrag (gelukkig) negeren en speelde een solide wedstrijd die met 1 tegendoelpunt eindigde in 1-13.

Goed teamwerk vandaag.

De Supporter