Vandaag op Bevrijdingsdag was de wedstrijd in Haps. De tegenstander had, net als DSV, niet veel mensen op de reservebank. Haps had 3 spelers erbij geleend en DSV 1 speler.
De vaste grensrechter van de JO15-2  kon er vandaag niet bij zijn. Van de ouders die gereden hadden was er een bereid om de taak van grensrechter op zich te nemen. Helaas voor deze vrijwilliger eindigde dit in een drama. Al na 5 minuten moest de vlag neergelegd worden met een verdraaide knie en enkel en kon er niet meer gevlagd worden. De scheidsrechter uit Haps kwam naar de dug-out van DSV en vroeg aan de leider: Jij kunt zeker niet vlaggen en coachen tegelijkertijd.
Dan houd ik zelf wel de buitenspelregel in de gaten. De wedstrijd begon rustig vanaf beide kanten.
Het leek erop dat de DSV-mannen nog een beetje wakker moesten worden, want de concentratie was nog niet optimaal. De tegenstander uit Haps begon na 10 minuten pas de verdediging op de proef te stellen. Op snelheid was Haps in het voordeel, dus was het zaak om er voor te zorgen dat je niet te veel meters moet maken als de bal in de buurt komt. Dit bleef de hele wedstrijd lastig voor alle mannen.
Het team ging vandaag goed samen spelen voor de overwinning. De lange bal werd vandaag veelvuldig gebruikt en samen met de inleenspeler konden de mannen vandaag het net goed vinden.
Het was een heerlijk potje op en neer voetbal wat uiteindelijk verdiend gewonnen werd door DSV JO15-2 met de monsterscore van 4-5. De trainer van Haps was ook zeer tevreden.
Hij zei dit zijn de leuke wedstrijden in de competitie.

Goed gespeeld jongens.

De Supporter.