De eerste uitwedstrijd sinds lange tijd ging deze keer naar Beugen. De spelers stonden na een goede warming-up klaar rond de middencirkel, voor controle door de scheidsrechter van de spelersleeftijden en de tos voor de aftrap.

Beugen won en ging van kant wisselen.
Dit zag er grappig uit. Wat het nut was zag niemand, omdat er geen wind was en ook geen zon waar je in kon kijken. Het was een goed begin voor de spelers uit Sint Anthonis. De bal ging goed rond en de verdedigers konden de aanvallen uit Beugen goed opvangen en verwerken. Het was wel Vios dat de eerste kans kreeg, maar wel heel erg ver naast schoot. De inzet en de beleving van de DSV-mannen was prima. Het was fanatiek en er werd niet “gepiept “ tijdens de wedstrijd.

De eerste goal die viel was een lange bal over onze verdediging. Dat was niet te belopen voor onze mannen. Ze dachten ook aan buitenspel, maar daar werd niet voor gefloten. De spits uit Beugen ronde in tweede instantie onhoudbaar af. Direct na de nieuwe aftrap pakte DSV het goede spel weer op en ging weer in de aanval. Het was voor de neutrale supporters goed te zien dat Beugen meer voetbalkwaliteiten had, alleen kwam dat niet uit de verf door de fanatiek voetballende DSV-spelers. Na 20 minuten kreeg Beugen een corner en deze vloog er in een keer in. Dat was een domper voor het sterker wordende DSV-team dat steeds vaker in de beurt van het doel van de tegenstander kwam. De aanvoerder nam het team nu op sleeptouw. Het was lang geleden dat er zo goed gewerkt werd door het hele team. Helaas floot de scheidsrechter al voor de rust na 30 minuten net toen DSVde aansluittreffer in het vizier had.

Tijdens de rust werd er weer van keeper gewisseld.  De mannen bleven er zin in houden en speelden uiteindelijk de beste wedstrijd  van dit seizoen. Met name de werklust voor elkaar en de inzet was prima. Als dit in de vorige wedstrijd ook gedaan was,  zou er toen niet zijn verloren. De tegenstander uit Beugen was niet te verslaan voor onze jongens. Ze komen uit de tweede klasse en staan nu in de vierde klasse. Dit blijft iets wat ik niet snap waarom de KNVB teams 2 klassen lager zet als ze onderaan eindigen. Zo is het voor echte vierde-klassers zoals ons DSV-team nooit mogelijk om een mooie reeks neer te zetten.
De eindstand was 6-1 voor Beugen.
 
De Supporter.