Na de vele regenval de afgelopen dagen was het vandaag gelukkig droog en kon onze wedstrijd in Lieshout tegen ELI JO19 1 door gaan.
We wisten niet veel van dit team, alleen dat ze 1 wedstrijd hadden gewonnen in onze competitie. Dus gingen we van onze eigen kracht uit.
Bram was nog geblesseerd en Juul was nog op vakantie. Gelukkig was de JO 17 1 afgelast en konden we wat spelers lenen. Youp was vandaag te laat en moest daarom als reserve starten. de opstelling luidde: (k)Rens, (v)Koen, Mees, Sem, Sjoerd, (m)Lars, Roel en Mika, A(Jesse, Stijn, Piet, reserves Youp, Mathijs en Luuk.


Na aankomst in Lieshout werd er een korte bespreking gehouden gevolgd door de warming-up, en daarna kon de wedstrijd beginnen.

Eenmaal afgetrapt lieten we ELI even in de waan dat ze konden voetballen, maar al snel was er een goede mogelijkheid van Roel die de bal over de uitkomende keeper heen schoot en helaas ook over het doel. We kregen veel kansen maar het vizier stond nog niet goed afgesteld bij onze spelers. Rond de 15e minuut krijgt ELI een corner te nemen en Rens kan de bal weg slaan, de afvallende bal wordt door een ELI speler in ons doel geschoten, 1-0.
Na deze tegenslag blijven we voetballen en we krijgen vele mogelijkheden, rond de 38e minuut wordt een doeltrap van Rens door Stijn verlengd op Jesse die de keeper passeert en de gelijkmaker scoort 1-1.
Met deze stand gaan we de rust in.

Tijdens de rust worden onze spelers op scherp gezet door Dolf, en Jesse wordt gewisseld voor Luuk.

Eenmaal aan de 2e helft hebben onze spelers de boodschap van Dolf begrepen en binnen 2 minuten scoort Piet uit een afgeslagen corner de 1-2, kort hierna krijgen we weer een hoekschop te nemen en na een voorzet van Sem kan Roel van dichtbij de bal in koppen en zo DSV op 1-3 zetten.

Even later wordt er na getrapt door een ELI speler en die krijgt een rode kaart te zien. ELI moet nu nog verder terug in de verdediging. In de 65e minuut krijgt Luuk de bal goed aangespeelt en scoort mooi de 1-4. Youp en Mathijs zijn ingevallen voor Piet en Stijn en Jesse is ook weer terug gewisseld voor Lars.
Na een half uur in de 2e helft krijgt Sjoerd vanaf de zijkant van het 16 metergebied een vrije trap, die komt voor de voeten van Jesse die de bal tegen de touwen schiet, 1-5. In de slotminuten een assist van Mika op Youp die naar binnen snijdt en de bal in de korte hoek schiet en zo voor de 1-6 eindstand zorgt, langs de lijn wordt de treffer bejubeld door de meegereisde DSV supporters.

Na de wedstrijd de complimenten door Dolf en Rob onze trainers. Volgende week spelen we thuis tegen Heeswijk JO19 1

Groeten Leiding DSV JO19 1