Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen UDI'19 JO19-3 gepland. Na dat we de eerste 2 competitiewedstrijden hadden verloren was het zaak om vandaag te winnen en zo de eerste 3 punten in ST TUNNIS te houden. Na de wedstrijdbespreking volgde een goede warming-up, UDI'19 kwam laat aan op ons sportpark en had zo een korte warming-up.

De eerste 10 minuten waren goed van onze kant, echter toen UDI'19 voor de 1e keer richting ons doel trok was het meteen 0-1 na een foutje van onze verdediging.

Hierna ging het spel op en neer en inde 25e minuut`is het Sjoerd die vanaf links een voorzet geeft op Pieter, die vervolgens de bal kan aannemen en zo de gelijkmaker scoort. In de 36e minuut weet UDI'19 weer doel te treffen en zo weer op voorsprong komt. Dit wordt ook de ruststand.
Na de thee het zelfde spelbeeld en komen we beter in de wedstrijd door onze werklust, en rond de 20e minuut worden we beloond, een pass van Juul op Pieter wordt door laatst genoemde beheerst afgemaakt, 2-2.

Tien minuten voor tijd is het Mika die Pieter vrìj ziet staan en hem bediend met een pass en Pieter kan zo zijn derde doelpunt van vandaag maken, 3-0. In de resterende tijd probeert UDI'19 nog gelijk te maken maar DSV JO19-1 geeft geen krimp en weet zodoende de 3 punten in ST TUNNIS te houden.   Na afloop de complimenten van onze coaches voor de getoonde werklust vandaag.
Volgende week spelen we uit in Ottersum tegen Achates JO19-1.   Groeten leiding DSV JO19-1

Foto's van de wedstrijd zijn te zien op www.scootshootfotografie.nl