Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Heeswijk JO19 1 op het progamma. Het was ideaal voetbalweer met een lekker voorjaars- zonnetje. Een blik in de stand leert ons dat Heeswijk een stugge ploeg is ze hadden nog maar 4 tegengoals tegen. met 17 punten, Dsv had 14 punten verzameld in deze competitie. Lars gaf het al aan tijdens de bespreking een ploeg die weinig goal s tegen krijgt en net als ons 14 doelpunten heeft gescoord. Afgesproken werd om Heeswijk te laten komen en dat wij dan in de omschakeling de ruimte krijgen om toe te slaan.
Roel Adam had vandaag andere verplichtingen en Bram was nog niet fit bevonden door Marco Brisco, gelukkig was DSV JO17 1 vandaag vrij zo dat Sem met ons mee kon, en de grote verrassing was Stijn Willems die daags tevoren was terug gekeerd uit de USA, in samenspraak met Lars had hij zijn voetbalspullen mee genomen en kon zo nodig in vallen. 
De opstelling luidde (k) Roel, (v) Willem, Sem, Mike en Mees, (m) Youp, Juul en Pieter, (a) Tim V, Tim C, en Nard,  reserves Sjoerd, Mathijs en Stijn.


Eenmaal aangekomen in Heeswijk snel om kleden en een goede warming-up. Om half 3 werd er afgetrapt in Heeswijk, DSV begon goed aan de wedstrijd we konden combinaties maken en Heeswijk liet ons komen, wat na 15 minuten resulteerde in een voorsprong voor DSV, de keeper kon een bal niet onder controle krijgen en Pieter profiteerde daar gretig van en schoot de bal in het netje, 0-1. Even later kreeg Tim C de kans om de score op te voeren maar zijn inzet werd goed weggestompt door de keeper, hierna nam Heeswijk het iniatief en kreeg ook enkele kansjes.  Aan de zijlijn stonden 2 oudere mannen negatief te doen tegen Gerard onze vlagger in hun ogen was de bal meestal voor Heeswijk bij gooien en de scheids nam volgens hun ook verkeerde beslissingen in hun ogen. Ze werden terecht gewezen door de scheids met  de opmerking dat ze hun mond dicht moesten houden en anders moesten ze maar vertrekken. Dat heeft wel geholpen in het verloop van de wedstrijd. Er werd maar liefst 9 minuten extra gespeeld in de 1e helft, het is nog geen tijd zei de scheids steeds,  hij volgde de tijd op het scorebord dat te laat was aan gezet.  

Tijdens de rust was Lars gematigd tevreden. Na de aftrap in de 2e helft nam Heeswijk het iniatief en ging op zoek naar de gelijkmaker, deze viel al snel, na 7 minuten DSV moest terug in de verdediging, het liep niet meer tijdens het spel van DSV.  Na 20 minuten werd er een schot gelost op ons doel dat over Roel in het doel verdween, 2-1.  Mike moest even later uit vallen en sjoerd kwam er in Nard ging op de positie van Mike spelen. We kregen wel corners te nemen maar daar kwam geen gevaar uit, 10 minuten werd de moe gestreden Nard vervangen door Stijn Willems die hier mee zijn eerste minuten voor DSV maakte dit seizoen, DSV zette nog wel aan en ging achter 1 op 1 spelen om zo de gelijkmaker te scoren maar helaas viel die niet meer, en floot de scheids voor het einde ban de wedstrijd.

 Na afloop was de grote vraag hoe kon dit gebeuren Heeswijk een ploeg zonder echte uitblinkers nog langszij laten komen in de 2e helft, misschien lag het aan het warme voorjaarszonnetje,  jammer dat we de punten in Heeswijk laten liggen, want dit was toaal onnodig vandaag.

Volgende week moeten we naar Blauw geel uit veghel dat voor  laatste staat met 3 puntjes, en dan moet er door onze boy 's wel uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Groeten leiding DSV JO 19 1