Na de verloren wedstrijd vorige week waren we er op gebrand om vandaag met een goed resultaat voor de dag te komen.
We moesten aantreden tegen VenrayJO19 2 Na de bespreking gingen we richting Venray en daar aan gekomen een goede warming-up óm vervolgens aan de wedstrijd te beginnen.


Na de verloren wedstrijd vorige week waren we er op gebrand om vandaag met een goed resultaat voor de dag te komen.
We moesten aantreden tegen Venray JO19 2 Na de bespreking gingen we richting Venray en daar aan gekomen een goede warming-up óm vervolgens aan de wedstrijd te beginnen.
Na deze opsteker blijven we goed spelen en het is wachten op de 0-2 maar die blijft uit, na een half uurtje worden we minder scherp en laten we Venray terug in de wedstrijd komen en zo breekt de rust aan met een minimale voorsprong.

Na de thee gaat Venray op jacht naar de gelijkmaker, en na een uittrap van de Venraykeeper gaat de bal gedragen door de wind over alles en iedereen heen zo in ons doel 1-1. In de 60e minuut wordt een speler van DSV neergelegd en onze spelers trappen de bal uit voor een blessurebehandeling, na deze is geweest gooit Venray de bal in het veld en een speler Venray gaat er achteraan en scoort de 2-1, iedereen staat elkaar aan te kijken en denkt en zegt : wat gebeurt hier ?? Je zou denken dit is een vergissing van de speler en de Venraycoach geeft opdracht om ons gelijk te laten maken, echter de Leiding zegt zogenaamd niets gezien te hebben, vol ongeloof kijken we elkaar en denken wat gebeurt hier. 

De scheidsrechter kan aan deze situatie ook niks doen, in het restant van de wedtrijd gaan we achter 1 op 1 spelen om zo de gelijkmaker proberen te maken, echter bij een van hun uitvallen maakt Venray nog de 3-1 en pakt de 3 onsportieve winst. Na de wedstrijd laat de scheidsrechter weten zich vandaag diep te schamen dat hij als Venrayscheidsrechter moest fluiten na zo'n onsportieve actie van de leiding van Venray JO19 2. Na afloop geeft Dolf alle spelers een compliment dat we de wedstrijd niet uit de hand laten na zo'n actie van hun coach. Wij als leiding keuren dit gedrag van de tegenpartij natuurlijk ook niet goed, we verliezen liever dan op zo'n manier te moeten winnen.

Volgende week spelen we thuis tegen UDI JO19    

Groeten Leiding DSV JO19 1