Zaterdag 30 november, vandaag staat de uitwedstrijd tegen Volkel gepland, we wisten dat als Volkel vandaag zou winnen kampioen zou zijn.
Tijdens de wedstrijdbespreking was niet iedereen aanwezig, 1 speler had zich verslapen en moest onderweg naar Volkel nog worden opgehaald.
Eenmaal in Volkel aangekomen werd er omgekleed en kon de warming-up op het kunstgras beginnen.
De opstelling was, (k) Rens, (v) Koen, Bram, Sem vd B, Sjoerd, (m) Youp, Mees, Pieter, (a) Jesse, Juul, Piet, reserves, Mathijs en Mika.


Na de aftrap was het Volkel dat al in de 1e minuut op voorsprong kwam.  Na deze snelle tegengoal zijn we wakker en ontstaat er een leuke wedstrijd met enkele goede combinaties van DSV zijde waaruit ook enkele kansjes uit voort komen.
In de 30e minuut staan we te ver naar vorenen bij een snelle uitval van Volkel komen ze op 2-0, even later een hoekschop voor Volkel onze verdediging krijgt de bal niet goed weg en daar profiteert Volkel van en maakt de 3-0, voor rust wordt het zelfs 4-0, maar via een pass van Piet op Pieter wordt het 4-1, kort daarna krijgen we een corner te nemen, Jesse neemt de hoekschop de bal komt bij Pieter die terug legt op Piet en laatstgenoemde schiet de 2e voor DSV binnen, 4-2.

Met deze stand gaan we rusten, ondanks de achterstand werd er nog niets gewisseld.

Eenmaal aan de 2e helft begonnen gaat Volkel op zoek naar de 5e goal, uit een corner kan een speler van Volkel geheel vrijstaand de 5-2 binnen koppen. na 10 min wordt het 6-2, nu wordt het spel van onze zijde ook weer beter en kunnen goed mee komen met het spel van de tegenstander, halverwege de 2e helft moet Youp geblesseerd uit vallen, vlak voor tijd weet Pieter nog eenmaal te scoren en zo wordt de eindstand 6-3.

Na afloop wordt Volkel gefeliciteerd met hun behaalde kampioenschap.

Na afloop is Dolf ondanks de nederlaag toch tevreden zeker omdat we ondanks de achterstand toch goed veldspel hebben laten zien en dat we hebben gestreden voor wat we waard waren. 

Volgende week spelen we thuis tegen Olympia '18

Groet, leiding DSV JO19 1