Afgelopen zaterdag was het weer zover. Na een lange winterstop en een tweetal afgelaste wedstrijden mocht DSV JO9-3 eindelijk weer de wei in. De nieuwe indeling zorgde ervoor dat we nu tegen Juliana Mill JO9-4 mochten aantreden.

Direct na de aftrap nam Mill meteen het initiatief. Het was duidelijk dat onze jongens weer even moesten wennen. Echter, na een paar minuten kwamen we er goed uit en schoot Ivan net naast. Langzaamaan trokken we wat meer het initiatief naar ons toe. Tijdens een goede aanval van ons, maakte de tegenstander hands. De vrije trap die daarop volgde werd door Jort feilloos in de linkerbovenhoek geschoten: 1-0.
Het spel ging mooi op en neer, met kansjes voor beide kanten. Vlak voor de eerste time-out schoot een speler van Mill van afstand onhoudbaar de 1-1 binnen.

Na de time-out was het spelbeeld hetzelfde. Allebei de teams waren goed aan elkaar gewaagd. DSV speelde af en toe goed samen en iedereen bleef goed in de positie.
Na een uitbal van Mill, dribbelde Giel in. Na een pass op Ivan, schoof deze de bal door op Noah, die maar net naast schoot. Er volgde meteen een uitbraak van Mill. Keeper Luuk dwong de Millse speler helemaal naar buiten, waardoor deze de bal naast schoot.
Ook Mads liet van zich horen en schoot maar net langs.
Na wat gerommel voor onze goal scoorde Mill helaas in de laatste seconde van de eerste helft de 1-2. Al met al was het een erg goede eerste helft.

Daarna begon de tweede helft. Het leek alsof er een compleet ander team op het veld stond. Er werd niet verdedigd en de niemand wilde de bal hebben. Mill kreeg vrij baan en met verschillende afstandschoten, liep de score snel op naar 1-8. Erg zonde.

Na de laatste time-out leken we onszelf weer wat te herpakken. Pietje kreeg een kansje. Mads toonde veel inzet, door steeds maar de bal te willen hebben. Uiteindelijk scoorde we de 2-8. Dat gaf ons weer wat moed.
Jort maakte een mooie actie, waarmee hij een aantal spelers uitspeelde. Hij passte op Pietje die vervolgens helaas de keeper op zijn weg vond. Ook Mill kreeg nog kansen, wat ook nog 2 goals voor ze opleverde. Einduitslag: 2-10.

Al met al een wedstrijd met twee gezichten, waar we in het derde kwart de wedstrijd helemaal weggeven. In de andere drie kwarten werd er van tijd tot tijd prima gespeeld.

Laten we ervoor zorgen dat we in de komende wedstrijd, die lijn doorzetten!