De wedstrijd die we in Lierop speelde eindigde uiteindelijk in een 2-2 na dat we toch met 2-0 hadden achter gestaan.
Nu kwam de revanche, en we zouden en moesten deze wedstrijd winnen. Zoals vele malen hadden de meiden deze keer wederom geen uitstraling dat ze zin hadden om te voetballen, het uitgaans leven van de vorige avond was net even iets belangrijker. Maar goed toen ze eenmaal op het veld stonden en scheids Theo floot voor het start signaal kwamen ze toch los.

In het allereerste begin trok toch Lierop de wedstrijd naar zich toe, maar dat draaide vrij snel om. De meiden van DSV wisten ook dat dit
toch een wedstrijd was die ze konden pakken. Na een paar flinke nederlagen te moeten incasseren van 17-1 en 14-0 wilde ze dit toch deze keer voorkomen. Het gebeurde zelfs dat ons aller Yvonne Nieuwenhuizen haar eerste goal scoorde in haar voetbal carriere.
Ze stond gewoon op de goede plek en met een soft tikje rolde de bal uiteindelijk over de doellijn. 1-0, kei blij was ze en dat mag ook.

Ook onze aller Ilse Sommers wist te scoren zeer verrassend maar waar, ook haar lukte het om de bal over de doellijn te krijgen.

Toen lag het spel open voor onze meiden, en wilde ze het zelf zeer zeker niet meer afgeven. Verder werd er kei hard gewerkt en walste we over Lierop heen , met nog 3 doelpunten van Eline Rijkers en 2 doelpunten van Daniëlle Hendriks. Daniëlle presteerde het zelfs om in de eerste minuut van de tweede helft al te scoren en binnen de vijfde minuut de tweede. De uiteindelijke uitslag was 7-2 omdat we op het laatst een paar steekjes lieten vallen kregen we 2 tegen goals, maar dat mocht de pret niet drukken we hebben vet gewonnen. Nogmaals meiden proficiat dik verdiend.

Trouwens voor de wedstrijd kregen we nog trainingspakken uitgereikt gesponserd door v Gog art schillderwerken en groepshuis Marcourt Ardenne.
Kei bedankt sponsers zo staan wij er ook weer netjes op.

Leiding MA1