Aankomende zaterdag zou de MD1 van Dsv tegen SSS’18 MD1 spelen. Doordat de ploeg uit Overloon niet op zaterdag kon voetballen, werd de wedstrijd verzet naar woensdag 30 september. Met Maud Willems van de E7M erbij reden we rond 18.00 uur aan richting Overloon.

Na het omkleden liepen we naar het achterste veld. De warming up werd gedaan en de goals werden klaar gezet. De 1ste helft begon en al snel lag de bal erin voor Dsv. De meiden van SSS’18 wist het even niet en daar profiteerde Dsv goed van. Bij rust stond het al 10-0.

In de rust vond de leider toch dat het meer had kunnen zijn als ze wat slimmer hadden over gespeeld. De keepster van Overloon had er ook een paar ballen goed uit gehouden.

In de 2de helft scoorde Dsv weer een aantal keer. Ook werd de paal en de lat geraakt. Imke vd Hoven kreeg vandaag het record met het aantal keren over schieten. Wel mochten de meiden blij zijn dat ze geen tegentreffer kregen. SSS’18 was er een aantal keren heel dichtbij. Tijdens de wedstrijd viel ook nog het licht uit. 10 minuten hebben we daardoor in het half donker gevoetbald. Het was nog goed te doen. De einduitslag werd bepaald op 17-0 voor Dsv MD1. Een heerlijk avondje voetballen.

Doelpunten:
Michelle Verschuuren, 12x
Margo Raaijmakers, 2x
Imke vd Hoven, 1x
Joëlle v Zanten, 1x
Maud Willems, 1x

Leider MD1