Op een heerlijke zaterdagmorgen stond de uitwedstrijd tegen Boekel sport MD1 op het programma. Na een aantal minuten de meiden van de E te hebben bekeken reden we aan. Daar aangekomen werden de meiden begeleid naar een heel erg ruim kleedlokaal onder de tribune.

Op het veld aangekomen begon de warming up en zagen de meiden dat de tegenstander best groot was. Na de opstelling begon de wedstrijd. Dsv begon goed. Netjes de bal naar elkaar overspelen en zo tot aan de goal komen. Dit werd zo de hele wedstrijd uitstekend gedaan. Toch kwam Boekel met 2-0 voor door wat gelukkige goals. Dsv kwam terug. Michelle kreeg een schietkans, maar die werd geblokt. Uit de rebound stond Margo goed op te letten en schoot binnen, 1-2. Toch gingen we de rust in met een achterstand van 1-3. Een corner werd door Floor in het eigen doel geschoten. Even een tegenslag voor de hardwerkende meiden.

In de rust werden veel positieve punten gezegd door leiders en ouders. Ook tips waren ter plaatse om het duwen en trekken van de tegenstander tegen te gaan.
De 2de helft zou een spannende en zeer aantrekkelijke strijd worden. Alle meiden werkten super hard en het overspelen ging nog altijd goed. Na een aantal kansjes te hebben gehad kwam de verdiende aansluitingstreffer. Margo kreeg de bal voor haar en schoot de bal mooi hoog in de rechterhoek, 2-3. Nu op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er. Michelle had een mooie actie in huis en kon zo in de korte hoek scoren, 3-3. Leiders, ouders en spelers helemaal blij. Na een grote kans voor Boekel die door onze keeper van vandaag Joëlle werd gestopt floot de scheidsrechter af en voelde het gelijkspel voor de meiden van Dsv als een overwinning.

Na de penalty’s, met kleren aan in de douche, het omkleden en op een heerlijk terrasje gezeten te hebben gingen we de reis terug beleven. Op de parkeerplaats in Boekel werd de kledingtas nog even overreden door de moeder van Joëlle. Er werd gedacht dat ze zo van het wassen zou afkomen.

Meiden, 1 punt en 3 doelpunten. Geweldig hard gewerkt en een mooie wedstrijd gespeeld. Prima, ga zo door.

Leiders MD1