Op een doordeweekse dinsdagavond stond de laatste competitiewedstrijd voor de MD1 op het programma. Op het eigen sportpark gingen de meiden het opnemen tegen Vianen Vooruit MD1. Omdat Margo op vakantie was, viel Maud voor haar in. Ze speelde een uitstekende wedstrijd. Normaal speelt ze bij de E8M haar wedstrijden.

De wedstrijd begon niet zo goed. Vianen speelde de bal goed over en Dsv kreeg geen kansen. Er werd niet goed overgespeeld en veel balverlies was er te zien. Alleen het werken voor elkaar was een positief iets in de eerste helft. Door een eigen goal en 2 goals van Vianen zelf stonden we bij rust 3-0 achter.

In de rust werden eerst wat dingen gezegd over het spel. Daarna werd de hele opstelling omgegooid en zo kwamen sommige meiden op vreemde posities te staan. Het bleek uiteindelijk een goede switch van beide leiders.

Onder de aanmoedigende kreten van de toeschouwers (bedankt hiervoor) begon de 2de helft. Het spel van Dsv was opeens veel beter. Goede acties en goed overspelen waardoor we een aantal corners en kansen kregen. Maud had graag een corner genomen, maar de leiders hadden Imke er graag achter staan. Zo gebeurde. Imke nam de corner, de bal kwam bij Michelle, die schoot de bal richting doel en daar stond Maud om de bal met links in het doel te schieten, 1-3. Hoewel Dsv goed verder ging, kreeg Vianen ook wat kansen. Maar door goed verdedigen en een uitstekend keepende Floor scoorde Vianen niet. Bij een actie over links kwam de bal bij Michelle die naar de goal kon lopen. Haar schot in de korte hoek trof doel, 2-3. Nog maar 1 doelpuntje. Die kwam ook. Uit een afgeslagen corner stond daar Joëlle. Ze schoot en de bal kwam binnenkant paal in het doel, 3-3.
Terug gekomen van een achterstand en in de laatste wedstrijd toch nog een punt. Erg netjes.

DSV MD1 bestaat uit:
Joëlle, Michelle, Ilse, Imke, Marrit, Margo en Floor.
Door het seizoen heen zijn er een aantal meiden ingevallen.
Van de E8M: Janne G, Manon, Yara en Maud.
Van de D1G: Merel.
Van de MC1: Kelly.
En uiteindelijk Silvia.
Bedankt allemaal voor de inzet tijdens de wedstrijden.

Voor de E8M staat er zaterdag nog een wedstrijd op het programma. Hierna is het nog 2 keer trainen op de woensdag en dan staat het D+E kamp voor de deur. De trainers en leiders hebben in ieder geval heel veel vooruitgang gezien tijden trainingen en wedstrijden. Voor alle anderen die iets met de MD1 of E8M te maken hebben: Bedankt voor alles.

Leiders MD1