Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen SJVV MD1 op het programma. De ploeg uit Deurne waar tegen we altijd mooie wedstrijden spelen en ook hele spannende. Spannend was het nu zeker weer en het voetbal mocht er ook zijn. De E8 van de meiden was vrij zodat Janne Goossens mee kon doen.

Toen de wedstrijd begon ging het gelijk op. Voor DSV kwamen er kansen. Janne kwam alleen voor de goal en schoot de bal erin, 1-0. Daarna ging het snel verder. Tot grote tevredenheid van de leiders Roy en de op krukken lopende Bas kwam de 2-0. Margo kwam opeens vrij voor de keeper en ze schoot de bal erin. Even was er de vraag of het wel een doelpunt was, omdat er een gat in het net zat waar de bal door heen ging. Na dit doelpunt kwam ook nog eens de 3-0. Michelle schoot de bal in het doel. SJVV deed wel iets terug. Floor was keeper, maar Janne was het er niet echt mee eens. Tijdens wat gerommel voor de goal werd de bal op het doel geschoten. De bal kwam op Janne af die de bal met handen en een mooie draai eruit hield. Helaas een penalty die raak werd geschoten, 3-1.

In de 2de helft ging het verder. Ook DSV kreeg een penalty doordat er hands was gemaakt. Janne schoot de 4-1 erin. SJVV kwam terug. Ze maakten de 4-2. Nu werd het spannend. Gelukkig kwamen de momenten van Margo. Met snelheid en doorzettingsvermogen had ze de bal mooi voor zich om de 5-2 erin te schieten. Hierna kwam SJVV weer terug naar 5-3. Het slot was voor DSV. Margo schoot haar 3de van de dag erin. Zo was de eindstand 6-3.

De meiden kregen nog een snoepzak van de leiding en door een belofte van een ouder ook nog eens een chipszak. Die hadden ze zeker verdiend. Volgende week gaan we kijken of er een mooi vervolg kan komen in en tegen Boekel Sport MD1.

Leiders MD1