Op de voetbalzaterdag werd er om kwart voor 10 verzameld om kwart over 10 af te trappen voor de wedstrijd van de MD1 tegen Cuijk. Achteraan op het hoofdveld zou er een wedstrijd komen waarin er veel gescoord zou worden, maar ook heel veel gemist. Met Jeroen Peeters als scheidsrechter moest het gaan gebeuren.

Het begon goed. Al snel lag de bal in de goal van Cuijk. Eigenlijk zou Dsv gewoon door moeten gaan met goed overspelen en zo tot aan de goal komen. Het lukte wel, maar er werden veel kansen gemist. Opeens was er de gelijkmaker, waardoor de MD1 toch moest gaan scoren. Dit lukte ook. Met een 3-1 voorsprong gingen we de rust in. Met goed spel, maar de score had groter moeten zijn gezien de aantal kansen.

In de 2de helft ging het precies hetzelfde. Alleen de weergoden hadden goed naar Margo geluisterd. Die zei in de rust dat ze wel wou dat het ging regenen. Zo was het dus ook. En niet te zuinig. De meiden bleven gewoon door voetballen. Een aantal doelpunten waren er nog te zien. De uitslag kwam op 10-4 te staan. Met 7 doelpunten van Michelle en 3 doelpunten van Margo. Vandaag bleek het maar weer dat het goed gaat met de meiden. We zullen zien hoe het verder gaat.

Leider MD1