De MD1. Een hecht team met vriendinnen bij elkaar. Op trainingen en wedstrijden leggen ze tegenwoordig heel wat aardig en mooi voetbal op de mat. Mensen die zeggen dat meiden niet kunnen voetballen, hebben ongelijk.
Het meidenvoetbal hoort er voortaan bij. In heel Nederland en gelukkig ook bij DSV.

Maandag en Woensdag trainen. Soms samen met de E7M, soms ook apart. In de najaarscompetitie een mooie plek in de middenmoot. In de voorjaarscompetitie precies hetzelfde alleen dan in een hogere klasse. Dit allemaal samen met een eenzame leider en 3 trainers.

De toernooien waren vooral ter afsluiting. In het langdurige toernooi in Heesch een 6de plek. Wel een leuk toernooi waar ze een wedstrijd levend tafelvoetbal mochten spelen. Een toernooi waar alleen maar meidenteams aanwezig waren.

In Beers een toernooi op 2de pinksterdag. Hier zijn ook foto’s van. Een leider die in deze zware dagen een half uur later komt. Een mascotte die zijn onderlijf nu kwijt is en een 5de plek. Na het toernooi een ijsje in Haps en met ramen open terug naar St tunnis.

Nu nog het D en E kamp op 11, 12, 13 Juni. Daarna wordt op 25 Juni toch echt het seizoen definitief afgesloten met een feestje samen met de E7M.

Trainers, leiders, scheidsrechters, ouders en alle andere: Bedankt voor al jullie inzet in het hele jaar.

DSV MD1:
Joëlle, Michelle, Margo, Ilse, Imke, Marrit, Nina, Manon, Floor

Leider:
Roy

Trainers:
Roy, Bas, Geert Jan