Zaterdag 5 september. De eerste competitiewedstrijd staat te beginnen voor de MD1. Meteen een moeilijke wedstrijd tegen Vitesse’08 MD1. Een team waarvan we nog nooit hebben gewonnen.

De wedstrijd begon onder leiding van de eigen leider. Je zag meteen dat de ploeg uit Gennep zeer dreigend is en zo kregen ze ook een paar kansen. Dsv kwam er enkele keren in de wedstrijd uit door de bal diep te spelen. Zo kwam Michelle Verschuuren 2x alleen voor de keeper. De eerste keer ging fout, maar bij de tweede keer schoot ze de bal in het doel, 1-0. Hierna drong Vitesse aan en helaas scoorde ze nog 2 keer.

In de rust vroeg de leider van de MD1 aan 2 meiden of ze een koude emmer water nodig hadden. In de eerste helft waren die namelijk een beetje aan het slapen. Dit moest de 2de helft toch beter.

Hierin werden enkele goede ballen naar elkaar gespeeld. Toch kwamen er niet veel kansen. Het team van Gennep kwam er een aantal keren goed uit en vonden nog 2 keer het net. Dsv schoot nog wel op de paal.

Vandaag zat het er niet in. Op naar volgende week. Aankomende maandag is er geen training voor de MD1 en E7M. Dit i.v.m. een periodiseringavond bij Dsv.

Leider MD1