Op een hele vroege zaterdagmorgen vertrokken de meiden naar Gennep om daar de wedstrijd te voetballen tegen een ploeg waar we het altijd moeilijk tegen hebben, Vitesse ’08 MD1. 8 uur vertrokken we. Een tijdstip op een zaterdag waarop iedereen nog wel in bed wil liggen. In Gennep aangekomen werden de voetbalkleren aangedaan en werd de warming up gedaan op veld 4.

Trainers en leiders krijgen tegenwoordig andere benamingen naar hun hoofd door de meiden. Krentenbol is de meest voorkomende. Het tegen woord van de leiders: Koekenbakker. Zeer toepasselijk. Toen de wedstrijd begon zag je dat Vitesse beter was. Vooral de laatste man (meisje) was goed. Toch bleven onze meiden goed op hun benen staan. Met rust stonden we wel achter met 3-0. Helemaal niet erg aangezien we in de najaarscompetitie met 11-1 hadden verloren.

In de rust werden wat tips gegeven. In de 2de helft kregen we meer doelpunten tegen. Niet door uitgespeelde kansen, maar vaak door afstandsschoten. Toen de meiden 7-0 achter stonden kwamen er wel meer kansen voor DSV. Einduitslag werd 7-1. Margo verstevigde haar topscoorderpositie door de bal via de keeper en de paal in de goal te schieten. Toch zien de leiders en ouders veel vooruitgang ondanks dat we verliezen.

Aankomende zaterdag spelen de meiden een thuiswedstrijd tegen HBV MD2. Veel teams zijn dan vrij, dus nodigen we iedereen uit om te komen kijken naar deze wedstrijd. Het begin van de wedstrijd zal zijn om kwart over 10. Tot dan.

Leiders MD1