Vandaag stond de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk MD2 op het programma. 1 afmelding zorgde ervoor dat er 2 meiden geregeld werden. Kelly van de MC en Silvia mocht haar eerste minuten in een wedstrijd spelen.

Na een tocht door het centrum van Cuijk kwamen we op het sportpark waar Grad werd getest op zijn rijkunsten. Jammer dat de tegemoet komende auto niet had nagedacht dat er ook nog een spiegel aan de auto zit.
Na de warming up kwam de opstelling en kon de wedstrijd beginnen.
Dsv was beter en kreeg kleine kansen. Kelly begon aan een dribbel en kwam alleen voor de goal. Ze schoot de bal prima in de hoek, 0-1. Daarna wel kansen, maar geen doelpunten. Cuijk kreeg opeens een schietkans en de bal kwam wat ongelukkig in de goal, 1-1.

In de 2de helft bijna hetzelfde beeld, alleen iets minder kansen. Toch kwam Dsv weer op voorsprong. Michelle kwam voor de keeper en schoot de bal in het doel, 1-2. Nu maar proberen vast te houden. Dit lukte niet. Uit een lange bal stond een speelster van JVC alleen voor Marrit. Onze keeper kon de bal helaas niet keren, 2-2. Waar winst of een gelijkspel terecht was geweest maakte JVC ook nog eens de 3-2.

Opnieuw goed gespeeld, 2 keer gescoord, maar 0 punten. Kelly en Silvia: Bedankt voor jullie inzet tijdens deze wedstrijd. Volgende week een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Leiders MD1